Het (t)huis van familie Vos

Het (t)huis van mevrouw Vos

De woning van mevrouw Vos, gevestigd in Egmond aan Zee, is helemaal gestript en verbouwd. Mevrouw Vos heeft ons benaderd omdat ze hulp nodig heeft met de indeling, kleur en materiaal keuzes van de begane grond. Tijdens de Design Date kwam naar voren dat een rustige en natuurlijke uitstraling in kleur en materiaal haar erg aanspreekt. Mevrouw Vos heeft ook aangegeven dat ze graag beneden zou willen slapen. Een belangrijk punt waar rekening mee gehouden moet worden met de indeling.

Opdracht: 2D design plan begane grond
Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo
Stylist: Emma Zeestraten

Moodboard en Design plan

materialenpalet

Onze stylist over dit ontwerp

Ik heb hiervoor gezocht naar een logische oplossing. Op de plek waar nu twee fauteuils staan, zou later een bed kunnen staan. De fauteuils kunnen dan bij de bank geplaatst worden. Eventueel kan er nog een roomdivider worden neergezet, wat iets meer privacy biedt.

De verfkleuren die ik gekozen heb komen uit de Home Made By collectie. Kleur Cement heb ik toegepast voor het plafond en kozijnen. Verder heb ik voor de woonkamer en keuken een combinatie gemaakt van de kleuren Room en Boter. Voor de wand in de eethoek heb ik een behang voorgesteld van BN Walls uit de Linen collectie.

Qua raamdecoratie heb ik voor alle ramen een lichtdoorlatende duette met top down/bottom up functie uitgekozen. Deze functie zorgt ervoor dat er gespeeld kan worden met het binnenkomende licht. Voor de ramen aan de voorzijde van het huis komt een combinatie van duette met een inbetween gordijn in een linnen look.

Op de vloer komt een pvc vloer van licht eiken hout, wat een warme uitstraling geeft aan de woning. Hierbij worden plinten toegepast van 9 cm hoog.

Al deze producten samen geven de woning een warm, knus maar wel rustige uitstraling.

Kleur- en materialenpalet

materialenpalet
room

room

boter

boter

cement

cement

Kun jij ook interieuradvies gebruiken?

PLAN EEN DESIGN DATE

Meer interieurontwerpen van Beko interieurs