binnenkijkers interieuradvies home made by

Home Made By Binnenkijkers

Stel je eens voor... je woont in een huis waar je je helemaal thuis voelt. Een thuis dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Onze interieurstylist(en) verrassen je binnen je eigen smaak en helpen je keuzes te maken, en zijn altijd op de hoogte van de laatste woontrends. Laat je inspireren, van woonkamer inspiratie tot aan inspiratie voor de nieuwe kinderkamer of babykamer. Lees verder voor het verhaal van de bewoners.

Benieuwd wat wij voor jouw (t)huis kunnen betekenen? Boek eenvoudig een Design Date met één van onze interior designers.

 

BOEK EEN DESIGN DATE

Van inspiratie voor je woonkamer tot inspiratie voor je kinderkamer of babykamer

Heb je woonkamer inspiratie nodig? Of wil je jouw woonkamer inrichten samen met een interieurstylist? Wij zijn er om voor jou een huis te creëren dat past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Of het nu gaat om één ruimte of je hele huis, ons team helpt je bij ieder project, klein of groot, van ontwerp tot en met realisatie. Plan een afspraak met onze interieurstylist, zodat jij binnenkort van jouw ideale (t)huis kunt genieten. 

BOEK JOUW DESIGN DATE

WOONKAMER INSPIRATIE

Woonkamer inspiratie: laat je inspireren door onze binnenkijkers. Hier vind je de leukste inspiratie voor je woonkamer, of je nu van vintage, modern, scandinavisch of industrieel houdt. Bekijk de prachtige woningen en lees de verhalen van de bewoners in onze binnenkijkers. Hier vind je genoeg woonkamer inspiratie om samen met onze interior designer jouw ware thuis te creëren. Voor inspiratie of interieuradvies voor jouw babykamer of kinderkamer kun je uiteraard ook terecht bij onze interior designers.

BOEK JOUW DESIGN DATE