Hulp bij inrichten van je woning

Waar moet je aan denken bij het inrichten van je woning? Van de hal tot zolder en van de slaap- tot woonkamer: onze interior designers staan voor je klaar. Ontdek Home Made By voor ideeën en persoonlijk advies. 

Verken je woonwensen | Advies tot realisatie | Waarom Home Made By | Diverse ruimtes

Stap 1 bij het inrichten van je huis

Een verhuizing in het vooruitzicht of net de verhuisdozen uitgepakt, klaar met verbouwen of simpelweg toe aan een nieuw interieur? Het inrichten van je huis is natuurlijk leuk, maar kan ook behoorlijk overweldigend zijn. Stap één bij het inrichten van je huis, is het in kaart brengen van je woonwensen. Verken verschillende woonstijlen en bepaal jouw persoonlijke woonstijl. Wil je eens bij anderen binnengluren om leuke inspiratie op te doen? Bekijk dan onze binnenkijkers. 

Als je al een duidelijk idee hebt van hoe je je interieur wilt inrichten, kun je meteen doorgaan naar de volgende stap: het concreet maken van de ideeën in je hoofd. Kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Onze interior designers gaan met liefde voor je aan de slag. We bieden je inspiratie en advies op maat. Of je nu je woonkamer wilt updaten of de styling van je complete huis uit handen wilt geven: wij zijn er voor je. 

Hulp: van interieuradvies tot en met realisatie

Bij het inrichten van je woning komt een hoop kijken. Welke kleuren zijn aan te raden voor een hal? En welk vloermateriaal kies je voor de eetkamer? Met al deze vraagstukken kan jij vast wat hulp gebruiken. Onze interior designers voorzien je van persoonlijk advies. Daar blijft het niet bij: we zijn er ook om je droomhuis werkelijkheid te maken. Het begint met een Design Date, waar we vrijblijvend je woonwensen bespreken. Benieuwd wat we zoal voor je kunnen betekenen? Bekijk onze interieuradvies werkwijze. Of stap gewoon binnen in onze Home Made By winkel bij jou in de buurt.

 

Waarom kies je voor Home Made By?


  • Persoonlijk product- en interieuradvies door ervaren design professionals
  • Een unieke, op jouw huis afgestemde doorvertaling van onze woonconcepten Barn, Park of Loft
  • Hulp bij inrichten: van interieuradvies tot realisatie
  • Bereikbaar design voor iedereen
  • Kom naar de winkel bij jou in de buurt
  • Maak kennis met ons via een gratis Design Date
  • Jouw huis, een thuis


Hulp bij het inrichten van diverse ruimtes

Waar veel interior designers zich graag toeleggen op de woonkamer en slaapkamer, zijn wij er voor jouw volledige huis. We bieden hulp bij het inrichten van diverse ruimtes. Dus heb je advies nodig voor je serre, zolder of gang? We horen graag van je.