Thuis bij Home Made By

Home Made By is een platform voor interieurdesign. Onze aantoonbaar succesvolle manier van werken wordt nu al ingezet door 50 interior designers, 70 retailpartners en 150 vakmensen. Samen met deze woonprofessionals brengen wij een positieve verandering teweeg in de manier waarop mensen hun huis inrichten. Dit doen wij vanuit een gezamenlijke passie voor duurzame kwaliteit, perfectie en vooral het geluk van de bewoners zelf.

WAT ONS DRIJFT

Wij ontzorgen consumenten vanuit ons vernieuwende totaalconcept voor de aankleding, inrichting en onderhoud van het huis. Hierbij staan de Home Made By designservices, collecties & love brands centraal; met advies, ontwerp en realisatie als belangrijkste pijlers.

ONZE WINKELS

De sfeer en uitstraling van ons winkelconcept is uitnodigend. De zintuigen van een consument worden geprikkeld en verwarmen het hart vanaf het moment van binnenkomst. Binnen ons verleidelijke winkelconcept maakt de klant kennis met de Home Made By collectie. De presentatie van onze collectie daagt klanten uit om zelf in de collectie te duiken en op zoek te gaan naar materialen die de eigen stijl weergeven. In combinatie met het persoonlijke interieuradvies van de stylist bied je als winkel alles wat nodig is om een huis te transformeren in een persoonlijk & leefbaar thuis, voor een aantrekkelijk bedrag.

DE HOME MADE BY RETAILPARTNER

Ben jij stylist, interior designer of retailer en wil je weten wat de Home Made By werkwijze jou kan brengen? Wij bieden je de mogelijkheid om samen te werken aan verbetering van kwaliteit, professionaliteit en jouw zichtbaarheid. Neem contact op:

Home Made By
Heleen Fellinger
Jan van Gentstraat 20
1171GL Badhoevedorp
Heleen@homemadeby.nl
020- 4711735