Thuis bij Home Made By

Home Made By is specialist op het gebied van design, smaak en stijl met drie op elkaar afgestemde collecties: Barn, Park en Loft. Deze collecties kennen ieder drie unieke selecties van verf, behang, vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Tijdloos, kwalitatief en duurzaam. Naast dat wij onze retailpartners ondersteunen in online marketing activiteiten bieden wij verschillende workshops en opleidingen voor de stylisten in onze organisatie. Met als focus de totaalklant voor onze retailpartners.

WAT ONS DRIJFT

Home Made By wil zoveel mogelijk behoeften op interieurgebied vervullen en daarbij de standaard zijn voor een mooi en persoonlijk thuis. Geweldige leefruimtes creëren waar zoveel mogelijk mensen van kunnen genieten, dat is onze uitdaging. Wij promoten vakmanschap, creativiteit, design en lokale eigenheid van onze lokale woonprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het advies en de uitvoering van onze producten.

ONZE WINKELS

De sfeer en uitstraling van ons winkelconcept is uitnodigend. De zintuigen van een consument worden geprikkeld en verwarmen het hart vanaf het moment van binnenkomst. Binnen ons verleidelijke winkelconcept maakt de klant kennis met de Home Made By collectie. De presentatie van onze collectie daagt klanten uit om zelf in de collectie te duiken en op zoek te gaan naar materialen die de eigen stijl weergeven. In combinatie met het persoonlijke interieuradvies van de stylist bied je als winkel alles wat nodig is om een huis te transformeren in een persoonlijk & leefbaar thuis, voor een aantrekkelijk bedrag.

DE HOME MADE BY RETAILPARTNER

Home Made By werkt graag samen met:
- Ambitieuze ondernemers die willen groeien, persoonlijk en met hun onderneming.
- Ondernemers die erkennen dat ze een nieuwe koers moeten varen om in contact te komen met nieuwe klanten.
- Ondernemers die onder hun eigen naam willen opereren in hun eigen verzorgingsgebied omdat zij nu eenmaal het belangrijkste merk zijn.

Maar bovenal gepassioneerde vakmensen die iedere dag met passie en plezier in hun winkel staan om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.
Herken jij je in dit profiel? Neem contact met ons op;


Home Made By
Heleen Fellinger
Jan van Gentstraat 20
1171GL Badhoevedorp
Heleen@homemadeby.nl
020- 4711735