Wooninspiratie

Wooninspiratie & kleurtrends

Wooninspiratie van Home Made By

Ben jij toe aan een compleet nieuw interieur of op zoek naar inspiratie en trends voor de inrichting van jouw huis? Bij Home Made By zit je goed! Van de nieuwste collecties tot aan bekwame vakspecialisten: wij zorgen ervoor dat jij jouw droomhuis creëert. Met deze tips blijf je up to date en kun je alvast jouw stijl ontdekken!

Over Home Made By

Home Made By is een full-service interieurcollectief dat in heel Nederland interieurs ontwerpt en maakt, van idee tot realisatie. We creëren persoonlijke huizen die verfrissend modern en tegelijkertijd tijdloos aanvoelen. Onze interior designers werken vanaf de eerste kennismaking met je samen en voorzien je van moodboards, kleurenplannen, plattegronden en interieurtekeningen voor verschillende ruimtes in huis. Met een prachtige selectie materialen uit onze collectie, passend bij jouw levensstijl én budget, ben jij thuis. Thuis in jouw droomhuis!

WOONINSPIRATIE

Dé inspiratie voor jouw woonkamer, slaapkamer of babykamer vind je hier! Van kleurtrends tot wooninspiratie: je hoeft niet meer verder te zoeken. 

Wil je graag hulp van een professional bij het inrichten van jouw interieur? Wij zijn er om voor jou een huis te creëren dat past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Of het nou gaat om een klein of groot project, ons team staat voor je klaar met advies, ontwerp en realisatie. 

Alles voor jouw woonkamer, slaapkamer of babykamer

Ben jij al jouw woonkamer aan het inrichten, je nog aan het voorbereiden of op zoek naar wooninspiratie? Onze interior designers helpen je graag. Oók met je slaapkamer of babykamer. Aangezien al deze ruimtes een belangrijke functie in huis hebben, is het goed om jouw persoonlijke stijl en interieurwensen toe te passen. Het effect? Je creëert eenvoudig een stijlvol én persoonlijk (t)huis.