Kasten op maat

Op zoek naar een kast die past bij je woonstijl én woonruimte? Kies voor een kast op maat. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte zonder concessies te doen in smaak en stijl. Vertel ons over je wensen en voorkeuren in een vrijblijvende Design Date. Onze design advisors laten je met liefde alle mogelijkheden zien.

Boek een Design Date®

waarom maatkasten? | soorten kasten | Mijn woonruimte | persoonlijk advies | waarom home made by | kopen | monteren | veelgestelde vragen | interieuradvies

Waarom een kast op maat?

Een kast op maat biedt eigenlijk alleen maar voordelen: 
 
- Perfect passend in elke ruimte. 
- Maximale opslagruimte, minimale rommel. 
- Volledig aanpasbaar aan je eigen woonstijl. 
- Ook de binnenzijde is helemaal naar wens in te richten. 
- Ruime keuze aan kleuren, designs en decors. 
- Diverse afwerkingen en accessoires: van handgrepen tot verlichting. 

Soorten kasten

Of je nu een inloopkast wilt hebben voor al je schoenen of je wasmachine uit het zicht houdt: een kast op maat biedt uitkomst. Naar wat voor kast ben je op zoek? Ontdek hier de mogelijkheden. 

Welke kast past bij mijn woonruimte? 

Met zoveel kleuren, designs en afwerkingen is het soms lastig kiezen. Welke kast past nu bij je woonruimte? Onze design advisors denken graag met je mee. In een en vrijblijvende Design Date bespreken we rustig al je wensen. We bekijken waar de kast moet komen en welke woonstijl bij je past. Straks geniet je van je eigen kast, op maat gemaakt voor jou. 

Persoonlijk advies voor de perfecte kast

Nog geen Design Date® gepland? Je kunt gerust een afspraak voor persoonlijk advies maken in onze winkel. Vergeet niet een aantal foto’s mee te nemen van de ruimte waar de kast moet komen. Zo kunnen wij jouw het best adviseren. Wij ontwerpen met plezier de perfecte kast voor de ruimte, passend bij de rest van jouw interieur.

waarom Home Made By?

- Persoonlijk product- en interieuradvies voor jouw kast op maat 
- Aan de slag met ervaren design advisors 
- Volledig interieurproject in handen van Home Made By 
- Van interieuradvies en coördinatie tot en met de realisatie 
- Bereikbaar design voor iedereen 
- Maak kennis met ons via een vrijblijvende Design Date® 
- Bezoek onze winkel bij jou in de buurt 
- Jouw huis, een thuis 

BOEK EEN DESIGN DATE®

Kast op maat kopen

Wil je een kast op maat kopen? Als je kiest voor een maatwerkkast van Home Made By, krijg je onze service erbij cadeau. Van advies tot afmonteren: we nemen je al het werk uit handen. Bezoek onze winkel voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Kast op maat monteren

Benieuwd hoe de montage in zijn werk gaat? Een van onze collega’s komt allereerst de ruimte exact inmeten, waarna de kast volledig naar wens gemaakt wordt. Wanneer deze klaar is, komen onze vakmensen de kast bezorgen en monteren. Je kunt meteen gaan inrichten! 

Veelgestelde vragen over kasten op maat

Wat kost een op maat gemaakte kast? 
Dat hangt helemaal af van het materiaal, de afmetingen en de complexiteit van het ontwerp. Wil je bijvoorbeeld inbouwverlichting of een speciale afwerking? Bezoek onze winkel voor meer informatie en persoonlijk advies. 


 
Welke materialen zijn beschikbaar voor een maatwerkkast? 
De mogelijkheden zijn eindeloos! Er zijn tal van materialen, kleuren, designs en afwerkingen. Perfect passend bij jouw woonstijl. Laat onze design advisors vooral foto’s van je woning zien in de winkel, dan geven we je graag vrijblijvend advies. 


 
Kan Home Made By een ontwerp maken voor een specifieke ruimte? 
Uiteraard! Een uitdaging gaan we niet uit de weg. Van inloopkasten tot wasmachinekasten en kasten onder schuine muren: al jouw wensen realiseren we met plezier in de ultieme kast.  


 
Zijn er opties voor ingebouwde verlichting en andere accessoires? 
Zeker, je zegt het maar. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de kast is naar wens samen te stellen. Er is zelfs een optie voor een ingebouwde haard. 


 
Hoe lang duurt het om een maatwerkkast af te leveren? 
Dat is volledig afhankelijk van het ontwerp. Vaak denk je aan een levertijd vanaf 10-12 weken. 

Méér dan een kast op maat?

Waarom stoppen bij een kast op maat? Home Made By helpt jou bij het realiseren van jouw droominterieur. Of je nu een bepaalde ruimte in huis wilt inrichten of hulp wil hebben bij het transformeren van je volledige huis. Start het avontuur met ons tijdens een vrijblijvende kennismaking, de Design Date. Onze getalenteerde design professionals creëren vervolgens een op maat gemaakt Design Plan, jouw roadmap naar een interieur dat echt bij je past. Om het interieurontwerp tot leven te laten komen, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Terwijl jij ontspannen achterover kunt leunen, pakt Home Made By de coördinatie van alle werkzaamheden voor je op en zorgt voor de realisatie van je nieuwe thuis. 

BOEK EEN DESIGN DATE®