MENU

Verf

Kleur
Home Made By Muur Verf

ZOVEEL MEER DAN EEN MUUR

Een muur is zoveel meer dan een stapel stenen. Het beschermt dat wat je dierbaar is en is het decor van alle mooie momenten thuis. Elke muur weerspiegelt een deel van wie je bent. Met de Home Made By verf collectie maak je je huis persoonlijk.

Home Made By collectie verf

De Home Made By collectie verf bestaat uit vier verschillende soorten verf. Je kunt kiezen voor een muurverf, krijtverf, lak of grondverf. Al deze soorten verf kunnen wij in verschillende kleuren mengen zo kies je precies de kleur die past bij jouw ideale interieur. 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

boek een design date


Home Made By Verf

Kan jouw interieur wel een nieuwe uitstraling gebruiken? Of ga je verhuizen en kan er in je nieuwe huis wel een fris likje verf op de muur? Laat de schilder of jij zelf creatief met verf om gaan en een saaie muur wordt omgetoverd tot een opvallende accentmuur. Zo’n accentmuur springt eruit in je huis, je oog valt erop en het geeft de ruimte sfeer. Naast dat verf je muren een bepaalde kleur geeft kan het ook bescherming bieden.

Maar voor welke kleur verf kies je? En voor welk soort verf? Home Made By biedt verschillende soorten verf en verfkleuren. Elk type verf heeft zijn eigen karakter waarmee je een sfeer kunt creëren in je huis. Bekijk de verschillende soorten Home Made By verf.

De verschillende soorten verf van Home Made By zijn allen op waterbasis. Voordeel hiervan is dat de verf een minder sterke geur heeft en geen stoffen bevat die milieuschade aanrichten. Het aanbrengen van verf op waterbasis is heel gemakkelijk en heeft een kortere droogtijd. Binnen 4 tot 6 uur is de verf droog.

Grondverf Op Kleur

Grondverf Op Kleur

Kleurstaal 19x19

Kleurstaal 19x19

Krijtverf Kalkmat

Krijtverf Kalkmat

Lakverf Hoogglans

Lakverf Hoogglans

Lakverf Satijnglans

Lakverf Satijnglans

Muurverf Extra Mat

Muurverf Extra Mat

Muurverf Fluweelmat

Muurverf Fluweelmat

Muurverf Mat

Muurverf Mat