Verf

Productinformatie
Assortiment

ZOVEEL MEER DAN EEN MUUR

Een muur is zoveel meer dan een stapel stenen. Het beschermt dat wat je dierbaar is en is het decor van alle mooie momenten thuis. Elke muur weerspiegelt een deel van wie jij bent. Home Made By wandbekleding & verf maakt je huis persoonlijk.

ODE AAN VERF

De wens om verf van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden en tegelijkertijd een positieve verandering teweeg te brengen, heeft geresulteerd in de duurzame Nature Collection van Home Made By.

BEKIJK MEER

Mooi op de muur

Heeft jouw interieur ook behoefte aan een nieuwe uitstraling, maar wil je liever geen intensieve verbouwing? Kies dan voor een accentmuur; een muur in huis die eruit springt, waar je oog op valt en die de ruimte sfeer geeft

BEKIJK MEER

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met verf uit de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

De verfcalculator

Wellicht herken je hoe lastig het is om te bepalen hoeveel verf je nodig hebt bij het schilderen van je interieur. Gelukkig vind je bij Home Made By de oplossing hiervoor, in de vorm van onze verfcalculator.

BEKIJK MEER

VERSCHILLENDE SOORTEN BUITENVERF

Regen, wind, zon: met ons wispelturige, Hollandse klimaat is een goede gevelbescherming noodzakelijk. Kies dus altijd voor goede en professionele muurverf. Welke verf je waar voor nodig hebt, lees je hieronder.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY VERF

Bekijk hier een selectie van de verf uit de Home Made By collectie:

HET BELANG VAN GOED SCHILDERWERK

Het is misschien wel één van de eerste zaken die wordt meegenomen in de waardebepaling van je huis: de staat van het schilderwerk. Goed buitenschilderwerk zorgt er namelijk niet alleen voor dat je woning er een stuk mooier uitziet, het biedt ook verduurzaming. Home Made By geeft je graag de informatie die je nodig hebt.

BEKIJK MEER
$imageAltTag

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE SCHILDER

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel