Het thuis van Mary en Eelco

Mary en Eelco Schuurman zijn bestaande klanten van ons. Een aantal jaar geleden hebben wij prachtige houten jaloezie bij hen geplaatst in de woonkamer. Nu willen zij de woonkamer aanpakken en opnieuw schilderen, alleen kwamen ze er niet goed uit en kwamen toen bij ons voor advies. Na de Design Date bij hen thuis heb ik een Design Advies voor Mary en Eelco gemaakt.

Opdracht: Design Advies woonkamer
Uitvoering: BEKO Interieurs
Stylist: Emma Zeestraten

Onze stylist over dit ontwerp

Aarde en natuurtinten spraken qua kleuren het meeste aan. Daar heb ik de kleuren Pampas, Stro en Tent voor uitgekozen, behang daar hadden ze in eerste instantie niet over nagedacht, maar daar mocht ik zeker naar kijken. Ik ben toen uitgekomen op een behang van Arte uit het boek Lanai, Maui Greenhouse 81535. Dit behang bestaat uit een zachte kleur groen als ondergrond met op geborduurde fijne blaadjes in de vorm van een palm. De verfkleuren in combinatie met het behang geeft een rustige huiselijke uitstraling, samen met het bestaande meubilair.

Bij de schuifpui komen gordijnen van Vadain in een grove structuur te hangen, gordijn Hydro in kleur 170 Linen. De gordijnen komen in een waveplooi te hangen aan een ronde Interstil roede rails in een zwarte kleur.

Mary en Eelco hebben een grote spiegel hangen aan een muur, deze spiegel komt terug in combinatie met 3 akoestische wandpanelen in een naturel eiken met beige vilt. Waarvan er een rond wordt ingezaagd waar de spiegel dan mooi in past.

De wanden in de keuken en het plafond krijgen de kleur Albast, en de achterwand bij het gasfornuis worden voorzien van rechthoekige Zellige tegeltjes van 5x15 cm. Wat een warme huiselijke sfeer geven aan de keuken.

 

kleuren

materialen