Home Made By Beko Interieurs

BEKO INTERIEURS

Kennemerstraatweg 109
1851 BC Heiloo
072 533 66 52
info@bekointerieurs-heiloo.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

I.v.m. de huidige maatregelen is onze winkel op dit moment gesloten. Wij zijn telefonisch en per mail wel te bereiken.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Over Beko, Heiloo

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Beko Interieurs is al meer dan 30 jaar een begrip in Heiloo. Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, meubels, accessoires en behang. Komt u er zelf niet uit, onze stylistes Yvonne en Mariska kunnen u helpen met al u woonwensen. Van een kleuradvies tot een compleet interieurplan voor het hele huis. Onze vakkundige stoffeerders installeren alles met grote zorg. Zo wordt u huis een echt thuis!

Nieuws in Heiloo

Collectie producten in Heiloo

TEAM BEKO INTERIEURS

Mariska Breed
stylist

Mariska Breed


Mariska Breed
stylist

Mariska Breed


Beko Interieurs - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen jou muren wel een mooi behang gebruiken? Stap bij Beko Interieurs in Heiloo binnen voor een verrassend advies. Bij Beko Interieurs kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Beko Interieurs Heiloo ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Beko Interieurs overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Beko Interieurs – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen, accessoires en meubelen – je vindt het bij Beko Interieurs in Heiloo. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Beko Interieurs zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Beko Interieurs in Heiloo kun je alle kanten op.

Beko Interieurs – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het op maat laten maken van je nieuwe plissé gordijnen er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Beko Interieurs in Heiloo ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de wensen van de klant en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Beko Interieurs inschakelen als de beste.

Beko Interieurs – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Beko Interieurs weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.

Beko Interieurs – SPECIALITEIT

Wat maakt Beko Interieurs zo bijzonder? Dat zijn de mensen: het hart van ons bedrijf ! De stylist die je begeleidt, luistert naar je en heeft oprecht belangstelling voor je. Zij is pas tevreden als jij het bent en je interieur ook echt klopt. De stoffeerder heeft hart voor zijn werk. Hij vindt het geweldig om een woning mooi af te maken met zijn producten. Deze maken het interieur compleet. De eigenaren van Beko Interieurs vinden de persoonlijke benadering, de communicatie met de klanten dan ook het meest belangrijke. Samen met hun medewerkers werken zij vol enthousiasme aan elk interieur!