Herooooo

De juiste raamdecoratie vind je bij Beko interieurs Heiloo

Beko Interieurs is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Heiloo en omstreken (o.a. Castricum, Limmen, Akersloot, Egmond Aan Zee)
Om de warmte in huis te waarborgen, jezelf en je gezin te voorzien van privacy of om jouw interieurstijl te onderstrepen – het plaatsen van raamdecoratie heeft verschillende functies. Daarmee vormt raamdecoratie een welkome toevoeging in ieder interieur. Maar welk type raamdecoratie is het meest geschikt voor bij jou thuis? Bij Beko interieurs vind je de meest uiteenlopende soorten: van paneelgordijnen tot duo-rolgordijnen. Bovendien kun je bij Beko interieurs in Heiloo terecht om advies in te winnen rondom het plaatsen van jouw nieuwe raamdecoratie. 


Rolgordijnen in verschillende soorten bij Beko interieurs

Bezoek de winkel


Bij Beko interieurs in Heiloo kun je je rolgordijnen naar eigen wens samenstellen. Van de kleuren en afmetingen tot het materiaal – doordat je zelf de touwtjes in handen hebt, weet je zeker dat je straks extra blij bent met je nieuwe rolgordijnen. Maar dat is niet de enige reden waarom ze bij Beko interieurs enthousiast worden van dit product: het rolgordijn past wat stijl betreft in vrijwel ieder interieur en kan mooi worden gecombineerd met overgordijnen.

Het vouwgordijn: de klassieker van Beko interieurs

Bezoek de winkel


Een vouwgordijn wordt aan de bovenkant van je raam gemonteerd en valt trapsgewijs naar beneden. De vouwgordijnen van Beko interieurs danken hun elegante uiterlijk aan de klassieke vouw. Het zijn de staafjes in de stof, de baleinen, die ervoor zorgen dat de stof wordt strakgetrokken. Zou jij graag je interieur willen voorzien van een klassiek gordijn dat warmte en stijl uitstraalt? Neem een kijkje bij Beko interieurs in Heiloo en ontdek welke opties er allemaal zijn.

De mooiste duo-rolgordijnen van Beko interieurs

Bezoek de winkel


Doordat het duo-rolgordijn uit twee stoflagen bestaat kun je niet alleen gelaagdheid aanbrengen in je interieur, maar ook zelf de lichtinval reguleren. Perfect voor een interieur waar het in de ochtend misschien wel te zonnig kan zijn, maar in de middag juist behoefte is aan extra licht. Bij Beko interieurs in Heiloo vind je niet alleen een uitgebreide collectie duo-rolgordijnen, je kunt hier ook goed terecht om advies in te winnen. Wil je zeker weten dat jouw rolgordijnen straks goed hangen? Ook daarvoor ben je bij de specialisten van Beko interieurs in het juiste adres.

De juiste verticale jaloezieën van Beko interieurs 


Bezoek de winkel


Van textiel, aluminium of juist kunststof? Bij Beko interieurs kun je zelf kiezen welke soort jaloezieën jouw smaak het beste onderstrepen. Ook in transparantie valt er een hoop te kiezen, evenals de breedte van de lamellen. Ook kunnen ze je bij Beko interieurs in Heiloo passend advies geven over de eigenschappen van het materiaal en de details van de jaloezie. 


Beko interieurs : vind jouw favoriete horizontale jaloezieën

Bezoek de winkel


Ben je op zoek naar een stijlvolle en tegelijkertijd betaalbare manier om het licht van buiten te filteren? Dan is de horizontale jaloezie die je bij Beko interieurs vindt, een hele goed optie. Van de breedte van de lamel en de kleur tot aan het materiaal – bepaal zelf hoe jouw jaloezieën eruit komen te zien.  


Aandacht voor het plisségordijn van Beko interieurs

Bezoek de winkel


Plisségordijn bestaan uit strak gevouwen, geplooide stof. De plooi zorgt ervoor dat we dit type raamdecoratie ervaren als chique. Niet alleen is dit type gordijn zeer praktisch – het kan immers op een gebruiksvriendelijke wijze worden bediend – het ziet er ook bijzonder stijlvol uit. Kies jij voor een transparant gordijn van Beko interieurs ? Of ga je liever voor een exemplaar in verduisterende stof?

Het paneelgordijn van Beko interieurs

Bezoek de winkel


Een grote woonkamer wordt vaak gezien als een luxe, maar kan soms best lastig zijn om te stylen. Bij Beko interieurs wordt het paneelgordijn niet alleen gebruikt ter raamdecoratie, maar ook om grote ruimtes mee af te scheiden.  

Een ode aan de hor van Beko interieurs

Bezoek de winkel


Wordt jij ’s nachts geteisterd door zoemende beestjes? Bij Beko interieurs hebben ze de oplossing in de vorm van een hor. Sluit je deuren of ramen of met de horren van Beko interieurs in Heiloo zodat jij straks weer heerlijk slaapt.