het-huis-van-familie-mulder

Het (t)huis van familie Mulder

Het gezin Mulder, bestaande uit 2 volwassenen en 2 pubers, kwam naar onze winkel  omdat ze ontevreden waren over het interieur van de woonkamer.

Aan ons Designteam de taak om een mooie basis neer te zetten. Ook vroegen ze advies over de indeling van de woonkamer, de raamdecoratie, verfkleuren en eventueel behang voor de wanden. Wij hebben toen voorgesteld een 3D Design Plan voor ze te maken waarbij we uitgaan van de wensen van het gezin.

De familie Mulder gaf aan dat een stoer interieur hen het meest aanspreekt; donkere kleuren, contrast en hout.

De grijze tegelvloer was hierbij het uitgangspunt want deze wilden ze graag behouden.

Opdracht: 3D design plan begane grond
Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo
Stylist: Eline de Greef

Interieurstyliste Eline over dit ontwerp

Als basiskleur heb ik HMB katoen gekozen, voor licht en frisheid. Om contrast aan te brengen heb ik gewerkt met de kleur HMB houtskool voor de trap en de dubbele deuren richting de gang. Voor wat kleur ben ik gegaan voor HMB camouflage op de lange wand achter de bank. Omdat al de wanden grof gestuct zijn werd behang wat lastig vandaar dat ik ervoor heb gekozen om achter de bank een paneel te plaatsen met daarop het behang, in dit geval een fotobehang van een opgeblazen blad-patroon in zwart wit, wat weer diepte geeft.

Qua raamdecoratie heb ik bij het voorraam gekozen voor een duette in 64 mm in het mooie antraciet, wat perfect past bij de stoere uitstraling. Bij de achterdeuren heb ik voor een grof geweven stof in antraciet met wit gekozen. Deze hebben we laten maken in een wave plooi en komt te hangen aan een mooie, strakke, zwarte rails Interstil.

De woonkamer heb ik afgestyled met een grote hoekbank in een groene leder-look stof, een grof karpet en een mooi wandpaneel van Dock-Four boven de eettafel.

Omdat ik van de familie Mulder geheel mijn gang mocht gaan na overleg van het 3D design plan en door goed te luisteren naar hun wensen heb ik van hun huis een thuis kunnen realiseren.

Wil jij ook een persoonlijk interieurplan?

PLAN EEN DESIGN DATE

Moodboard & Designplan

moodboard
Designplan

3D impressies

Aankoopadvies & kleurenpalet

aankoopadvies
materialenpalet

Op zoek naar jouw interieur?

PLAN EEN DESIGN DATE