Home Made By houten jaloezieën

Home Made By - Houten jaloezieën

Hout geeft een warme, natuurlijke sfeer aan je interieur en is op allerlei manieren toe te passen. Denk aan een visgraat vloer, meubels of raamdecoratie van hout. Houten jaloezieën zijn erg geschikt als zonwering. Het natuurlijke daglicht wordt op een zachte manier gefilterd en je kan zelf bepalen hoeveel licht de ruimte binnen komt. Zelfs als de houten jaloezieën dicht zijn, zorgt dit voor een sfeervol karakter in huis.

De Home Made By collectie horizontale houten jaloezieën bevat verschillende houtsoorten met elk een eigen uitstraling. Ben je op zoek naar een tijdloze klassieker die past bij elke woonstijl? Kies dan voor horizontale jaloezieën. Met het uitgebreide aanbod aan kleuren, houtsoorten, lamelbreedtes en decoratieve opties creëer je gemakkelijk een horizontale jaloezie in je eigen stijl. Als je een warm én stoer effect wil creëren, kies je voor hout.
 

Hout geeft een warme, natuurlijke sfeer aan je interieur en is op allerlei manieren toe te passen. Denk aan een visgraat vloer, meubels of raamdecoratie van hout. Houten jaloezieën zijn erg geschikt als zonwering. Het natuurlijke daglicht wordt op een zachte manier gefilterd en je kan zelf bepalen hoeveel licht de ...

SOORTEN HOUTEN JALOEZIEEN

Elke woonstijl kan gecombineerd worden met houten jaloezieen. Van klassiek en landelijk tot modern en industrieel. Door het tijdloze en veelzijdige karakter zijn houten jaloezieen in ieder interieur toepasbaar. Onze Home Made By collectie houten jaloezieen bevat verschillende houtsoorten. Iedere houtsoort heeft een eigen uitstraling. Naast de soorten hout voor de jaloezieen kun je ook nog kiezen uit verschillende lamelbreedtes. Smalle houten lamellen zorgen voor een rustgevend karakter in je interieur. Met bredere lamellen creëer je een stoere uitstraling met meer doorzicht tussen de lamellen.


VOORDELEN VAN HOUTEN JALOEZIEËN

Houten jaloezieën hebben vele voordelen. Zo zijn ze vochtbestendig, isolerend en duurzaam. Door de lange levenduur van het hout zal je jarenlang plezier hebben van deze aankoop. Een ander groot voordeel is het natuurlijke karakter van het hout, deze geeft namelijk dirct warmte aan je interieur. Houten jaloezien kun je aanpassen naar jouw smaak voor je in- én exterieur. Ga je voor een jaloezie met nerfstructuur in het hout? En kies je een matte of toch glanzende finish uit?

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Wij jij advies over wat het beste in jouw huis past? Of hoe je houten jaloezieën kan toepassen in jouw interieur? Maak een afspraak met een van onze interior designers en laat je adviseren. 

BOEK JOUW DESIGN DATE