Transparant

Productinformatie

ZOVEEL MEER DAN EEN RAAM

Een raam is zoveel meer dan omlijst glas. Het is jouw venster op de wereld, dat wat binnen met buiten verbindt. En alleen jij bepaalt wanneer je de buitenwereld binnenlaat. Home Made By raamdecoratie zorgt dat je thuis ongestoord jezelf kunt zijn.

ONTDEK ONZE PRACHTIGE, DUURZAME COLLECTIE

Deze collectie, ontworpen door onze eigen Home Made By designers, is nergens anders in de wereld te verkrijgen, maar wel gefabriceerd door milieuvriendelijke producenten bij jou in de buurt.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY GORDIJNEN

Bekijk hier een selectie van de gordijnen uit de Home Made By collectie:

ODE AAN LINNEN

Bij Home Made By werken wij het liefst alleen maar met mooie en natuurlijke materialen. Een goed voorbeeld hiervan is linnen: een veelzijdige en luchtige stof die een nonchalante look aan jouw interieur geeft.

BEKIJK MEER

TREND: OVERSIZED GORDIJNEN

Je geeft je interieur snel een extra rijke uitstraling als je kiest voor oversized gordijnen, oftewel gordijnen die nonchalant op de vloer vallen. Waar je bij oversized gordijnen precies op moet letten, lees je hier.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met de gordijnen uit de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

IN DE PLOOI

Gordijnen doen ontzettend veel voor een interieur. Voor het uiteindelijke resultaat van het gordijn zijn de afwerking, de manier van ophangen en het type plooi bepalend. Welk effect je met welke plooi krijgt, leggen we hieronder uit.

BEKIJK MEER
$imageAltTag

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE STYLIST

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel