HET KANTOOR VAN BEKO INTERIEURS HEILO

Op onze bovenverdieping bevinden zich het kantoor, de werkplekken, de kantine en opslag van materialen en gordijnen. 

Het was boven gedateerd en toe aan een nieuwe, moderne look. 

Opdracht: 3D Design Plan voor onze bovenverdieping

Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo

Stylist: Mariska Breed, Emma Zeestraten en Eline de Greef

OVER HET ONTWERP

Op onze bovenverdieping bevinden zich het kantoor, de werkplekken, de kantine en opslag van materialen en gordijnen. Het was boven gedateerd en toe aan een nieuwe, moderne look. 

Allereerst is er een grote dakkapel geplaatst waardoor we veel meer ruimte en licht gekregen hebben. Het kantoorgedeelte hebben we op dezelfde plek gehouden maar de kantine is verplaatst naar de zijkant en uitgebreid met een keuken. Verder hebben we één ruimte gecreëerd die dienst doet als opslag voor materialen en accessoires. In de oude situatie stond dit verspreid door de hele ruimte wat het veel onrustiger maakte. Ook hebben we nu meer plek om gordijnen op te hangen die van het atelier komen. 

Qua interieur zijn we voor een lichte, rustige basis gegaan. De basiskleur die we toegepast hebben is de HMB kleur Albast. Eén wand hebben we een accentkleur gegeven, namelijk HMB kleur Stro. Voor de kozijnen en plinten zijn we gegaan voor de warme kleur Kiezel. 

Op één wand in het kantoor hebben we gekozen voor behang van Hooked on Walls uit het Fragments boek. Dit behang heeft een rustig patroon met organische vormen en er zit subtiel een glansje in wat mooi past bij rustige, tikje chique uitstraling van het kantoor. We vonden het leuk om verschillende vloeren toe te passen. Dit geeft een speels effect en geeft goed de verschillende functies in de ruimte aan. In de kantine zijn we voor een PVC tegel gegaan; de 103300 in kiezel. Dit is een mooie grote tegel van 100x100 cm in een mooie warme kleur. In het kantoor en onder de werkplekken hebben we voor tapijt gekozen; de 112102 in kiezel. Door de glans in dit tapijt geeft het de ruimte een chique uitstraling. De rest van de verdieping is gelegd met een PVC vloer in houtlook, met een rechte plank, de 103002. 

Qua raamdecoratie hebben we gekozen voor houten jaloezieën van Sunway, in een lichte houtkleur. Dit geeft warmte aan de ruimte en we kunnen hiermee goed de lichtinval regelen. 

Tussen de kantine en de werkplekken hebben we een glazen wand toegepast om de ruimte zo licht mogelijk te houden. Soms is het prettig om de kantine toch te kunnen afsluiten en daarom hebben we hier gekozen voor de inbetween gordijnen 301202 in het beige. Een grof geweven gordijn met een subtiel goud draadje er doorheen. Deze is geconfectioneerd in een wave plooi, en hangt aan een zwarte, ronde roederails van Interstill. De mooie ronde tafel die in onze kantine staat is de HMB tafel Hay. Deze hebben we gekozen in licht eikenhout, wat prachtig staat op de PVC tegel die hier ligt. Er omheen staan de Edge stoelen van HMB, in een mooie beige stof. 

Kleuren

vloeren & tapijt

materialen

PLAN

RESULTAAT