Behang

Productinformatie
Artikelsoort

ZOVEEL MEER DAN EEN MUUR

Een muur is zoveel meer dan een stapel stenen. Het beschermt dat wat je dierbaar is en is het decor van alle mooie momenten thuis. Elke muur weerspiegelt een deel van wie jij bent. Home Made By wandbekleding & verf maakt je huis persoonlijk.

ODE AAN BEHANG

Van natuurlijk tot grafisch en van modern tot klassiek, onze behangcollectie bevat onverwachte combinaties in kleur en dessin. Maar hoe gaat het productieproces van behang eigenlijk in zijn werk? Wij vertellen het je hier.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met behang uit de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

BEHANG – ALLE SOORTEN OP EEN RIJ

Niet alleen in uiterlijk vind je grote verschillen in de Home Made By behangcollectie, ook in type kun je alle kanten op. Tijd om de verschillende soorten behang onder de loep te nemen.

BEKIJK MEER

GROOTS ALLURE, KLEIN BUDGET

Wil jij jouw ruimte op een simpele manier een andere uitstraling geven, maar heb je geen zin in alles wat er bij een verbouwing komt kijken? Er is niets dat een leefomgeving zo sterk een nieuwe uitstraling geeft als behang.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY BEHANG

Bekijk hier een selectie van het behang uit de Home Made By collectie:

$imageAltTag

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE STYLIST

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel