Het thuis van Linda Veerbeek

Opdracht: Design Advies voor bestaande woning.  
Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo 
Stylist: ELINE DE GREEF 

INTERIEUR STYLISTE ELINE OVER DIT ONTWERP

Linda had bij ons een Design Date aanvraag gedaan omdat haar huis van het voorjaar helemaal geïsoleerd gaat worden. Hierbij gaat de vloer eruit en worden er voorzet wanden geplaatst. Een mooi moment om het hele interieur aan te pakken.  
Ze gaf aan dat ze graag rustige kleuren terug wilde zien in het nieuwe interieur. Met als basis een lichte houtlook PVC vloer. De kunst moest weer terugkomen in het nieuwe interieur, en de eethoek.  


De erker was eerder al geïsoleerd en daar had Linda het symbol behang van Arte op laten aanbrengen, dit behang vindt ze nog steeds erg mooi. Dit behang heb ik dan ook in het nieuwe ontwerp weer laten terugkomen. Op dit moment zit het achter de gordijnen en komt het niet heel goed tot zijn recht. Ik heb het doorgetrokken op de lange muur zodat het echt een eye catcher wordt als je de woonkamer binnen komt.  


Als basiskleur ben ik voor HMB Albast gegaan, met als accentkleur bij de eethoek de kleur HMB Tent. Deze komt op één muur bij de eettafel en op het verlaagde plafond. Dit vormt samen een mooie rustige basis waarin haar kleurrijke kunst mooi uitkomt.  
Tijdens de Design Date gaf Linda ook aan dat ze de TV kast naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen zodat ze ook zicht heeft op de openhaard. Ze wil hem dan graag door laten lopen over de gehele muur, aan beide kanten van de openhaard. Hiervoor heb ik een speels ontwerp gemaakt bij Allure kasten. De kast wordt uitgevoerd in een off white decor met linnenlook print.  


Qua raamdecoratie heb ik gekozen voor vouwgordijnen, in een rustige kleur die mooi past in het kleurenpallet. Deze komt bij het raam bij de eettafel. En mijn advies is om deze ook in de erker terug te laten komen. Dit zorgt voor eenheid, zo komt de erker mooi uit en komt er meer licht naar binnen dan met de huidige gordijnen die er hangen.  


Tot slot heb ik het karpet van HMB pebble light toegepast bij de zithoek. Hierin komen de kleuren van de muren mooi terug. Het karpet is goed te stofzuigen en doordat het wat gemêleerd zie je niet elke haar liggen. Extra fijn met 3 katten in huis. 

 

moodboard & materialen

moodboard
materialen

design plan