Eline de Greef

Stylist bij Beko Interieurs

"Vind je het zelf lastig om van je huis een thuis te maken?
Daar kan ik je bij helpen.
Ik kom bij je thuis om te zien wat je thuis situatie is, waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn."

PLAN EEN DESIGN DATE MET ELINE

Over Eline

Omdat ik goed kan luisteren, me goed kan inleven en goed dingen voor me kan zien vormt zich al snel een beeld in mijn hoofd voor de invulling van jouw interieur. 
Om zo tot een passend en liefst origineel ontwerp te komen.
Een ontwerp die ik door middel van een moodboard, kleur en materiaal overzicht en een 2D of 3D plan visueel voor jou maak.
En uiteindelijk zorg ik er samen met mijn andere collega’s voor dat het plan ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt en jou huis weer als een thuis voelt.

VRAAG ELINE OM ADVIES

PROJECTEN VAN BEKO INTERIEURS

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ELINE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET ELINE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP
 Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.