Eline de Greef

Stylist bij Beko Interieurs

PLAN EEN DESIGN DATE MET ELINE

Over Eline

Mijn naam is Eline de Greef. Als klein meisje was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn kamer. De keus was daarom snel gemaakt om na de Havo de opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege te volgen. 

Direct na afronding hiervan heb ik 5 jaar bij een woonwinkel gewerkt als stylist. Door wat omzwervingen ben ik daarna in de mode terecht gekomen, waar ik 12 jaar als Visual Merchandiser werkzaam ben geweest.

Mijn hart heeft altijd bij het interieur vak gelegen dus ik ben heel blij dat ik nu weer terug ben ik deze branche.

Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Beko Interieurs. Ik vind het leuk om mensen advies te geven in de winkel en ik kan mijn creativiteit goed kwijt bij het maken van de Design Plannen.

VRAAG ELINE OM ADVIES

PROJECTEN VAN BEKO INTERIEURS

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ELINE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET ELINE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP
 Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.