Een lichtplan laten maken

Breng jouw interieur naar een hoger niveau

Advies nodig voor de perfecte verlichting? Laat jouw interieur stralen met een lichtplan op maat. Ontdek wat strategische lichtpunten zijn in jouw woning en welke sfeervolle lampen perfect passen bij jouw interieur. Lees hier wat een lichtplan inhoudt, wat zo’n advies kost en welke mogelijkheden er zijn per ruimte. 

 

Ontdek meer | Advies | Kosten | Waarom Home Made By | Design Plan | Verlichting | Woonkamer | Slaapkamer | Keuken | Nieuwbouw

Wat is een lichtplan?

Alle verlichting in balans

Welk type verlichting heb je nodig op welke plek? Onze interior designers laten het je zien. Met een persoonlijk lichtplan geeft je extra karakter aan je interieur. Natuurlijk houden we rekening met de functie van de ruimte. We streven naar een mooie balans tussen functionaliteit en esthetiek. Jouw wensen en behoeften zijn altijd leidend: het lichtplan versterkt en verdiept het interior design.

 

Lichtplan advies

Laat een nieuw licht op je interieur schijnen

Een doordacht lichtplan maakt van een gewone kamer een stijlvolle ruimte waar jij je écht helemaal thuis voelt. Onze interior designers weten precies waarop je moet letten. Ga daarom voor een professioneel lichtplan advies van Home Made By. Samen creëren we een karaktervolle ruimte.

Bij het opstellen van het advies, houden we rekening met de functie van de ruimte, de positie van ramen en deuren, de kleur van de muren, architectonische bijzonderheden, de aanwezige meubels, texturen en natuurlijk 

jouw persoonlijke smaak. Wil jij een lichtplan laten opstellen? Loop binnen in onze winkel en laat je adviseren. Of boek eerst een Design Date, om kennis te maken. Dan ontdek je vrijblijvend wat we voor je kunnen doen. 

Boek een Design Date

Kosten lichtplan woning

Een professioneel lichtplan vanaf €295 per ruimte

De kosten van een lichtplan houden we natuurlijk helder: bij Home Made By betaal je vanaf €295 per ruimte. Wil je graag een lichtplan voor je hele woning? Loop binnen in onze winkel voor een offerte op maat.

Voor voorwaarden en locaties neem je contact op met Home Made By.

Contact

Lichtplan door Home Made By

Van idee tot installatie

Wil je het beste uit jouw verlichting halen? Onze interior designers vertalen jouw wensen en behoeften naar een lichtplan dat je interieur in de spotlights zet. Inclusief een lijst met alle materialen en producten.

Het werk hoef je niet zelf te doen. Home Made By zorgt ervoor dat alles wordt geïnstalleerd door betrouwbare vakmensen.

Daarom kies je voor een lichtplan van Home Made By

• Advies op maat van ervaren professionals
• Hoogwaardige materialen en producten
• Compleet plan, inclusief benodigde materialen en aankoopadvies
• Installatie door betrouwbare vakmensen

Lichtplan in combinatie met Design Plan

De juiste verlichting maakt je interieur helemaal af

Voor een compleet interieuradvies kies je voor een design plan in combinatie met een lichtplan.
Want hoe een ruimte voelt en hoe je keuzes uitpakken, wordt mede bepaald door het licht. Een Design Plan kijkt dus naar het grotere geheel, van een visualisatie van de sfeer tot aan een plattegrond van de ruimte. Wil je echter alleen een lichtplan? Dat bepaal je helemaal zelf.

Koop ook je verlichting bij Home Made By

Van design statement tot sfeerlampje

Home Made By verkoopt stijlvolle verlichting voor elke ruimte. Perfect passend bij jouw woonstijl. We hebben onze lampen onderverdeeld in drie collecties: Barn, Park & Loft. Van landelijk en modern, tot industrieel modern en klassiek modern. Wat denk je bijvoorbeeld van deze strakke spots? Beschikbaar in verschillende varianten, zowel inbouw- als opbouwuitvoeringen. Bekijk ook zeker onze hanglampen, vloerlampen en tafellampen in de winkel. We helpen je graag om de perfecte lampen te vinden voor jouw interieur. 

Lichtplan voor woonkamer

Een heerlijke ruimte om samen te ontspannen

Licht is extreem bepalend voor de uitstraling en ‘feel’ van een ruimte. Dat geldt zeker voor de woonkamer, die je op verschillende momenten en vaak met meerdere mensen gebruikt.

Een lichtplan voor jouw woonkamer houdt rekening met de verschillende activiteiten die hier plaatsvinden, de gewenste sfeer en de mogelijkheid om te variëren in lichtniveaus. In de woonkamer wordt meestal voor een mix van lampen en spotjes gekozen. Zoals algemene verlichting, staande lampen en spotjes, smart verlichting, accentverlichting en sfeerverlichting voor de juiste balans. 
 
Een goed doordacht lichtplan transformeert jouw woonkamer tot een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Overdag en ‘s avonds. Tijdens een rustig avondje thuis en tijdens een avondje met vrienden.

Wil jij een lichtplan voor je woonkamer laten opstellen? Loop binnen bij één van onze Home Made By winkels en laat je adviseren door onze specialisten. Of boek een vrijblijvende Design Date met één van onze interior designers. 

Lichtplan voor slaapkamer

Warm, dimbaar licht en gerichte spotjes

Dit lichtplan zorgt voor een rustgevende en ontspannen omgeving.  Zacht, gefilterd licht voorkomt storende schaduwen en geeft een slaapkamer nog meer warmte. Maar: je kleding uitzoeken of een boek lezen vraagt ook om goed zicht. In de slaapkamer wordt vaak gekozen voor (digitale) dimmers en zowel sfeerlicht als gerichte spots. Zo creëer je een harmonieuze ruimte, waar je heerlijk ontspant en weer fris opstaat. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Lichtplan voor de keuken

Handig om te koken, gezellig om te dineren

Bij het samenstellen van een lichtplan voor de keuken houden we rekening met al jouw wensen. We begrijpen dat een keuken overdag vraagt om andere verlichting dan tijdens een intiem diner. Een lichtplan voor de keuken telt dan ook verschillende lichtbronnen, die vaak individueel dimbaar zijn. Zodat je kunt koken met goed licht, terwijl je gasten knus rond de tafel zitten. En: een groot licht voor het schoonmaken na afloop. Boek nu een vrijblijvende Design Date om de mogelijkheden te verkennen.

Lichtplan voor nieuwbouwwoning

Alle ruimte voor jouw design ideeën

Nieuwbouw biedt alle kansen om jouw perfecte droomhuis te creëren. Door het Design Plan te combineren met een lichtplan voorkom je dat je later extra stroompunten en lampen moet plaatsen. Bovendien heb je meer vrijheid om het samenspel tussen lichten, indeling, meubels, wanddecor en design details op elkaar af te stemmen tot een harmonieus geheel. We vertellen je er graag meer over in onze winkel of tijdens een vrijblijvende Design Date.

Mijn huis laten stralen!