Onze Home Stories - Barn, Park & Loft

Jouw huis is jouw thuis - jouw veilige haven, waar je de wereld even buitensluit en helemaal jezelf kunt zijn. Het creëren van een interieur dat perfect bij jou past zou een prachtige ontdekkingsreis moeten zijn, geen stressvolle zoektocht. Home Made By = Interior Design Made Simple. Dus hebben wij ons uitgebreide productenaanbod voor jou alvast onderverdeeld in drie collecties: Barn, Park & Loft.

Binnen die drie collecties hebben we voor jou - steeds wanneer wij nieuwe kleuren, motieven en texturentoevoegen - inspirerende Home Stories gebundeld. Een Home Story kun je vergelijken met een 'moodboard': een verrassende én samenhangende combinatie van behang, verf, stoffen en dergelijke.

Laat je inspireren door de Home Stories 'Barn'. Droom weg bij de Home Stories 'Park'. En ga op ontdekkingsreis door de Home Stories 'Loft'.

Wil jij je graag laten adviseren bij het creëren van een interieur dat jouw eigen Home Story vertelt? De interior designers van Home Made By luisteren naar jouw verhaal en vertalen dat in een uniek interieur. Jouw interieur!

Boek een Design Date

Barn

Inspired by Dutch Landscape

Teruggetrokken, dichtbij de natuur. Dat is Barn. Onze landelijke Home Story. Na een lange wandeling vind je hier rust en is het heerlijk thuiskomen. Barn geeft je een robuuste en comfortabele beleving, die je nodig hebt na een ontmoeting met de ruwe natuurelementen. Sla het luxueuze en persoonlijke interieur om als een wollen deken. Leef bewust, eerlijk en puur.

Vind jouw Home Story BARN

Park

Inspired by Dutch Heritage

Geïnspireerd door de Hollandse historie brengt Park een ode aan ons cultureel erfgoed. Het interieur is exclusief én uitnodigend. Een huis dat pronkt en trots is op zijn voorkomen. Hier wonen levensgenieters die graag het beste van zichzelf laten zien. Het gevoel voor smaak en perfectie zorgt voor een luxe sfeer waar het aan niets ontbreekt.

Vind jouw Home Story PARK

Loft

Inspired by Dutch Attitude

Nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Eerlijke materialen zoals beton, steen en metaal vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en waar objecten individuele aandacht krijgen. Loft is eigenzinnig en persoonlijk. Hier voelt de creatieveling zich thuis. Deze wooncreatie zorgt voor een gevoel van luxe, waarin de sfeer wordt bepaald door de ruimtelijke compositie.

Vind jouw Home Story LOFT