Home Story Park Balanced Luxury

De Autumn/Winter collectie Park is geïnspireerd op onze rijke historie. Denk aan onze Grote Meesters. De trotse handelssteden. En de monumentale panden met sierlijke ornamenten, verfijnd houtsnijwerk en gordijnen van dik velours. 
 
Deze collectie vindt de perfecte balans tussen luxe en leefbaarheid. Home Story Park combineert exclusieve materialen, rijke kleuren en avontuurlijke patronen. Hier geniet je in rust en elegantie van het goede leven. 

PARK 26 | PARK 27 | PARK 28

Identity boards & Design Plan

Park 26

Park 26 is een spannend spel van contrast en kleuraccenten. De kleuren Room en Raaf houden elkaar perfect in balans. Blond is de tussenkleur die alles verbindt. Voor wat extra drama introduceren we de nieuwe kleur Pruim, die je herkent van monumentale panden. 
 
Dit elegante interieur mag gezien worden. Nodig je vrienden en familie uit om het leven te vieren. 

Park 26

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 26

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Park 27

Met de toevoeging van gedempt Khaki en Moeras wordt het contrast iets verzacht. De allure en de verwijzing naar monumentale panden blijven behouden. Ook hier is Pruim onze accentkleur, waarmee we diepte en variatie aanbrengen in ons interieur.  
 
Met een rijk pallet van kleuren en luxueuze stoffen biedt Park 27 je elegantie en leefbare luxe. Alles behalve alledaags. Maar ontworpen om dagelijks van te genieten. 

Park 27

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 27

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Park 28

In deze Home Story spelen we met gelaagde kleuren en complementaire texturen. Naast Pruim kiezen we voor Panama en Toscane. De tastbare houtstructuren herinneren aan antieke balken en pilaren in oude theater en concertzalen.  
 
In Park 28 klinkt de echo van een rijk verleden, maar geeft alle ruimte aan moderne elementen en een speelse twist. 

Park 28

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 28

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.