Filter
Gordijnen
ARTIKELEN

KLEUR

Gordijnen
ARTIKELEN

KLEUR

Home made by overgordijnen

Home Made By - Overgordijnen

Onze uitgebreide collectie Home Made By overgordijnen zijn er in alle denkbare kleuren en soorten. Gordijnen zijn de sfeermakers in huis, vooral in de slaapkamer en woonkamer zijn gordijnen onmisbaar. Daarnaast zijn gordijnen een fantastische mogelijkheid om je huis te verduurzamen. Doordat gordijnstof warmer wordt dan glas, voelt het binnen met gesloten gordijnen behaaglijker aan. Ook is er minder tocht. Overgordijnen passen in elk interieur, van modern of industrieel tot landelijk en klassiek. We maken graag je gordijnen op maat. Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag. De keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn, dat begrijpen wij. Onze stylist voorziet je graag van een persoonlijk advies bij jou thuis of in onze winkel.

Verschillende soorten overgordijnen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor overgordijnen:

Uni
lichtdoorlatende stoffen zonder dessin. Het uiterlijk wordt bepaald door de stofsamenstelling en de binding (manier van weven). Deze kan glad en regelmatig zijn, maar ook stofstructuren hebben.

Jacquard
patroonstoffen zijn vaak jacquard geweven. Dit betekent dat het dessin in de stof geweven is. Tegenwoordig is hiermee bijna alles mogelijk en kunnen er erg mooie effecten worden bereikt.

Bedrukte dessinstof 
subtiel en onopvallend, of met felle kleuren.

Velours 
de mooiste veloursstoffen komen van Nederlands fabricaat. De stoffen zijn van katoen, zijn verkrijgbaar in zowel glans als mat en blijven het allermooist als je ze voert.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!