Ben jij al thuis?

Waar anderen stoppen, vragen wij door. Wij gaan op ontdekkingsreis samen met jou. Omdat we het belangrijk vinden om te weten welke woonstijlen en interieurs jij mooi vindt. Maar vinden het net zo belangrijk om te weten welke wensen en levensstijl bij jou passen. Zo creëren we die speciale plek. Een plek die klaar is om omringd te worden door mooie herinneringen en bijzondere momenten.

Samen maken we jouw thuis

Een aantal jaren geleden ontdekte oprichter Erwin, tijdens een eigen verbouwing, dat een huis inrichten met mooie spullen niet meteen een persoonlijk en leefbaar thuis oplevert. Voor het creëren van een thuis is een interieuradvies nodig dat inspeelt op persoonlijke behoeftes en wensen. Deze unieke aanpak levert tot op de dag van vandaag persoonlijke interieurs op, waarin mensen echt thuiskomen. En kunnen genieten, iedere dag opnieuw.

Inmiddels verkopen 68 winkels het merk HMB en is er een groot Home Made By team met uitsluitend vakspecialisten.

Persoonlijk interieuradviesWij vinden kwaliteit het allerbelangrijkste. Daarom verzorgen wij alles voor een thuis, van interieuradvies tot realisatie, door uitsluitend vakspecialisten. Ons persoonlijk interieuradvies biedt alles wat je nodig hebt om jouw thuis te transformeren. Of je gaat voor nieuwe raamdecoratie, een persoonlijk interieuradvies of voor de complete realisatie van meerdere ruimtes.

ONZE DESIGNSERVICES