het-huis-van-gitta-en-rob

Het (t)huis van Gitta en Rob

Gitta en Rob kwamen bij ons terecht via een familie lid waar wij ook een interieurplan voor hebben gemaakt. Hoe leuk is dat! Na een leuke eerste kennismaking hebben wij een afspraak gemaakt voor een Design Date bij hun thuis. Tijdens dit gesprek werd duidelijk dat er een Design Advies voor de woonkamer gewenst was. De wens was om meer warmte in huis te brengen met niet te donkere kleuren. Daarnaast moest deze warmte een geheel van de kamer maken met het bestaande meubilair. De bruine duette die er hangt mag vervangen worden, gecombineerd met een nieuw stel inbetween gordijnen. Gitta en Rob gingen zelf shoppen voor een nieuwe bank.

Opdracht: Design Advies woonkamer
Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo
Stylist: Emma Zeestraten

Moodboard en designadvies

moodboard
materialenpalet

Onze stylist over dit ontwerp

Kleuren die erg aanspraken waren groen en (oker/mosterd) geel. Behang was een belangrijk punt wat ze graag terug wilden zien op één wand. Ze houden niet van drukke botanische of effen behangen maar een wat grafisch patroon mocht het behang wel hebben, zolang het maar een rustige uitstraling heeft en past bij de rest van het interieur.

Ik ben eerst opzoek gegaan naar een wat grafischer behang om de basis voor de kleur vast te stellen. Toen ben ik uitgekomen op een behang van Hooked on Walls, het Culture Club boek, kleur 14641. Gecombineerd met de Home Made By verfkleuren Vanille, Gember en Caramel is de basis gelegd qua kleur.

Hier heb ik een wat nonchalant vallend gordijn in een licht beige kleur uitgezocht. Met een grovere weefstructuur en een klein glimmend garen wat weer terug pakt naar het structuur van het behangpapier. Deze gecombineerd met een licht gele kleur duette.

Al deze producten samen zijn een mooi geheel en geven een warme en lichte sfeer aan de woonkamer.

Kleur- en materialenpalet

vanilla

vanilla

gember

gember

caramel

caramel

Behang

Behang

Het resultaat

eetkamer

Heb jij je thuis gevoel nog niet gevonden?

PLAN EEN DESIGN DATE

Nog meer realisaties van Beko interieurs