Emma Zeestraten

Stylist bij Beko Interieurs

"Voelt je huis nu (nog) niet als je thuis? Ik ga je helpen van het eerste gesprek tot aan de realisatie om dit gevoel bij je terug te brengen."

PLAN EEN DESIGN DATE MET EMMA

Over Emma

Voor jou een persoonlijk advies maken wat er voor zorgt dat je je weer thuis gaat voelen in je eigen huis. Dat is wat ik zo leuk vind aan dit werk. Samen met jou het gesprek aan gaan en alle woonwensen te bespreken. Daarna mijn creativiteit de vrijeloop te laten gaan en op zoek gaan naar de juiste oplossing die het beste bij jouw woonwensen passen

PROJECTEN VAN BEKO INTERIEURS

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET EMMA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET EMMA

Emma Zeestraten: ''Samen opzoek gaan naar jouw droominterieur, waar het thuiskomen dan écht thuiskomen wordt''

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.