Het thuis van Henk Hut

Het (t)huis van Henk Hut

In eerste instantie kwam meneer Hut in de winkel om te kijken naar een vloer voor zijn nieuwbouwappartement. Gaandeweg het gesprek kwam naar voren dat hij het wel prettig zou vinden als wij met hem mee konden denken over de inrichting van zijn hele appartement. We hebben toen een Design Date gepland en hier kwam een 3D Design Advies uit voor de woonkamer en een Design Advies voor de overige ruimtes van het appartement. 

Opdracht: 3D design plan nieuwbouwappartement
Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo
Stylist: ELINE DE GREEF

INTERIEURSTYLISTE ELINE OVER DIT ONTWERP

De wensen voor het appartement waren dat het een chique en warme uitstraling zou krijgen. Ook zou Meneer graag in zijn slaapkamer, logeerkamer en in de berging inbouwkasten willen. Verder behoudt hij zijn huidige meubels in eerste instantie dus het gaat er vooral om om een goede basis neer te zetten. 

Die basis begint bij de vloer, ik heb gekozen voor een mooie grote PVC tegelvloer van 100x100 cm in een warme taupe kleur. Het kleurgebruik heb ik vrij rustig gehouden met als basis de HMB kleuren Alblast en Kiezel. Als accentkleur komt donkerblauw teug in bijna het gehele appartement. Bij binnenkomst in de hal als mooie eyecatcher in de vorm van behang. In de woonkamer ook in de vorm van behang op één wand, afgestemd op het karpet wat meneer al heeft. In de slaapkamer als accentkleur op één wand in de mooie donkere kleur Diepzee. In de logeerkamer heb ik juist als accentkleur voor groen gekozen, wat in de gordijnen tot uiting komt. 

Qua inbouwkasten ben ik voor een mooie donkerbruine houtsoort gegaan, Oak Turf. Deze laat ik terug komen in al de kasten in het gehele appartement, wat voor eenheid en een chique uitstraling zorgt. In de woonkamer heb ik in deze zelfde houtsoort ook een TV kast ontworpen, die doorloopt in een vensterbank onder het raam en met een vakverdeling boven de TV om zijn mooie verzamelingen in kwijt te kunnen. Al deze maatwerkkasten heb ik ontworpen bij Allure Kasten. 

Meneer heeft geen last van inkijk en hij heeft prachtig uitzicht over het water. Daarom ben ik in het gehele appartement voor gordijnen gegaan. In de woonkamer in de vorm van een grof geweven in between stof. In de slaap-, en logeerkamer heb ik gekozen voor een dikke vilt achtige stof. Beide stoere stoffen maar met een hele warme uitstraling. De gordijnen komen te hangen aan een bronskleurige Interstil roederails, wat dezelfde kleur is als de kozijnen in het appartement. 

Wil jij ook een persoonlijk interieurplan?

BOEK EEN DESIGN DATE

MOODBOARD & DESIGNPLAN

moodboard
plattegrond

Kleur & MATERIALENPALET

woonkamer
slaapkamer
logeerkamer

3D impressies

3D impressies
3D impressies

OP ZOEK NAAR JOUW INTERIEUR?

BOEK EEN DESIGN DATE

stro

stro

kiezel

kiezel

diepzee

diepzee

Albast

Albast