Filter
Home Made By Laminaat vloer

Home Made By - Laminaat vloeren

De vloer speelt een belangrijke rol in het interieur en bepaalt samen met de hoeveelheid licht, ruimte en stijl de sfeer van jouw woning. Met een Home Made By laminaat vloer in een hout- of steenmotief creëer je eenvoudig een natuurlijke sfeer in huis. Onze collectie bestaat uit verschillende stijlen laminaat: van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment.

VERSCHILLENDE SOORTEN LAMINAAT
 
De vloer speelt een belangrijke rol in het interieur en bepaalt samen met de hoeveelheid licht, ruimte en stijl de sfeer van je woning. Bij Home Made By vind je verscheidene stijlen laminaat: van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Wij hebben laminaat vloeren met houtmotief en een voelbare houtstructuur, maar ook dessins met zeer glad leisteen. Zo creëer je eenvoudig een natuurlijke sfeer in huis met een laminaat vloer met houtmotief, betonlook of steenmotief.
 
BETONLOOK LAMINAAT & VISGRAAT
 
Ben je op zoek naar de trends voor een laminaat vloer? Alle soorten laminaat die tegenwoordig trendy zijn kun je terugvinden in onze collectie. Je hebt keuze uit diverse houtkleuren en structuren. Wij bieden o.a. visgraat laminaat, betonlook laminaat, tegellaminaat en extra breed laminaat aan. Onze laminaat vloeren zijn veelzijdig, er is ontzettend veel mogelijk, zowel qua kleur als qua motief of structuur. Een laminaat vloer (of parketvloer) met een voelbare houtstructuur of een V-groef geeft jouw vloer een extra natuurlijke uitstraling.
 
VOORDELEN LAMINAAT VLOER
 
Onze laminaat vloeren hebben veel voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, dus eenvoudig schoon te maken en kleurvast. Naast eenvoudig onderhoud heeft een laminaat vloer een andere groot voordeel: jouw meubels laten geen indrukken achter. Al onze vloeren hebben een goede kwaliteit, wat betekent dat je ze intensief kunt belasten zonder dat de toplaag wegslijt. Bovendien is er bij de installatie van de laminaat vloer geen lijm nodig waardoor het eenvoudig te verwijderen of zelfs te verhuizen is.

De vloer speelt een belangrijke rol in het interieur en bepaalt samen met de hoeveelheid licht, ruimte en stijl de sfeer van jouw woning. Met een Home Made By laminaat vloer in een hout- of steenmotief creëer je eenvoudig een natuurlijke sfeer in huis. Onze collectie bestaat uit verschillende stijlen laminaat: van ...

 
LET'S DESIGN TOGETHER!