Het Thuis van Marion van den Broeke

Opdracht: Design Advies voor een nieuwbouwappartement. 
Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo
Stylist: Eline de Greef

INTERIEUR STYLISTE ELINE OVER DIT ONTWERP

Mevrouw boekte via de site een Design Date bij ons. Ze zou een maand later al de sleutel krijgen van haar nieuwbouwappartement. Daarbij wilde ze graag onze hulp om dit in te richten.

Tijdens de Design Date die plaatsvond in de winkel gaf mevrouw aan dat ze graag een rustige, lichte basis zou willen. Een lichte vloer in een rechte plank was de wens, inbetween gordijnen in een linnenlook voor de woonkamer en studeerkamer. En mooie overgordijnen voor haar slaapkamer.

Ik heb gekozen voor de PCV vloer 100510 in de kleur Amandel. Een mooie rustige en lichte vloer. 

Als basiskleur voor het gehele appartement ben ik gegaan voor de HMB kleur Albast. Een lichte kleur die het appartement meteen veel warmte geeft. 

Qua inbetween gordijnen heb ik gekozen voor de stof Filter van Vadain in de kleur beige. Deze worden geconfectioneerd in een enkele retour plooi, zodat het een mooi compact pakket is als ze opengeschoven worden.  Ze komen te hangen aan een ronde Interstil roederails in de kleur edelstaal. Dit geeft het geheel een luxe uitstraling en de kleur komt weer terug in de poten van de eetkamerstoelen. 

Tot slot komt in de slaapkamer het gordijn Magic Touch in de kleur blond te hangen. 

moodboard & materialen

Voor en Na

Resultaat

Op zoek naar wooninspiratie?