Het thuis van Judith en Jack

Judith en Jack gaan de begane grond aanpakken, ze willen van de witte muren af en meer warmte, gezelligheid in huis brengen om een ‘’modern’’ interieur te creëren. Daar hebben ze onze hulp voor ingeschakeld.

Opdracht: 3D Design Plan voor onze bovenverdieping

Uitvoering: Beko Interieurs Heiloo

Stylist: Emma Zeestraten

onze stylist over dit ontwerp

Alle wanden in de woonkamer hebben nu kleur RAL 9010, Deze kleur wordt vervangen door Home Made By kleur Albast als basis kleur en Home Made By kleur Tent als accent kleur op 2 wanden. Deze kleuren brengen warmte en sfeer in de ruimte, maar maken het niet te donker. Aan het voor- en achterraam in de woonkamer komen wat grovere greige inbetween gordijnen te hangen in een enkele retourplooi. Het zijraam wordt voorzien van een overgordijn in een zelfde grove structuur en een enkele retourplooi. De enkele retourplooi zorgt ervoor dat het gordijn goed begeleidt wordt en daardoor mooi strak hangt onder de roederails. Alle gordijnen komen aan een aluminium kleurige ronde roede rails te hangen van Interstil.

Judith en Jack hebben een open keuken, deze is vanaf het zit gedeelte in de woonkamer te zien. Ze willen geen hele nieuwe keuken, omdat ze tevreden zijn over de keuken en de indeling, alleen matcht de kleur nu niet meer goed met de rest van de begane grond. Samen met De Keuken Studio Heiloo hebben wij gekeken naar een andere kleur voor de fronten van de keuken, greepjes en een achterwand. Met de geadviseerde kleuren op de wand zijn wij uitgekomen op een mooie combinatie van kleuren.

 

tent

tent

Albast

Albast

materialen

materialen