Saranne Uneken

Extern Interieurstylist bij Home Made By_ Visser

Saranne: "Bij het maken van een interieurontwerp is persoonlijke aandacht voor mij heel belangrijk; jouw ideeen vormen mijn inspiratiebron. Het is mijn doel om jou te inspireren en samen te komen tot een persoonlijke stijl waar je weer jaren mee vooruit kunt. Samen iets bijzonders maken waarbij ik je graag verras met nieuwe ideeen."

BOEK EEN DESIGN DATE MET SARANNE

Over Saranne

 Ik ben interieurstylist en -ontwerper met een fijnzinnig oog voor alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Al van jongs af aan ben ik creatief bezig geweest. Tijdens een creatieve studie in Fashion management ontdekte ik dat mijn hart niet bij mode maar bij interieurstyling en interieurontwerp ligt. Vanaf dat moment ben ik me gaan ontwikkelen tot de ontwerper die ik vandaag ben. Met liefde werk ik aan het maken van de prachtigste interieurs. Ik zie overal mogelijkheden om de wereld en jouw huis nog mooier te maken.

 

vraag Saranne om interieuradvies

Wil jij interieuradvies op maat?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET SARANNE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

 

Plan een designdate met Saranne

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Saranne neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Saranne neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Saranne naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Saranne naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Saranne

Saranne: "Een interieur, in welke stijl dan ook, moet als een warme deken aanvoelen. Naast sfeer is de praktische kant van de inrichting erg belangrijk.
Het resultaat: het totaalplaatje is niet alleen mooi, maar ook echt in balans. "