LOUTER
Home Made By Louter
LOUTER
Heereweg 135 1871 EE Schoorl 072 509 12 30 info@louter-woonprofessionals.nl
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Louter woonprofessional, Schoorl

Louter is al decennia lang een begrip in Schoorl en omstreken. Wij zijn hét adres voor verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, shutters, vloeren, meubels en accessoires. Bij ons vind u alle productgroepen onder één dak om uw huis binnen en buiten naar eigen smaak af te werken.
Onze medewerkers: Lucas, Ria en Elly geven u graag het persoonlijk advies om samen uw idee uit te werken tot een geslaagd plan.
Door ons complete assortiment hebben wij altijd de gewenste kleur of dessin om een optimaal resultaat te krijgen.
Groot of klein, wilt u het zelf doen of laten doen, Louter woonprofessionals heeft vakkundige mensen om de werkzaamheden uit te voeren.

De kracht van Louter woonprofessionals is het uitgebreide assortiment, de hartelijke ontvangst, de ongedwongen sfeer, het professionele advies en de service. Ook na de aankoop. We zien u graag bij ons in de winkel!

Nieuws in Schoorl

Collectie producten in Schoorl

Louter - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Louter in Schoorl  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Louter kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Louter in Schoorl  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Louter overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Louter – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Louter in Schoorl . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Louter zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Louter in Schoorl  kun je alle kanten op.

Louter – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Louter in Schoorl ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Louter inschakelen als de beste.

Louter – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Louter weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?