Home Made By Louter Woonprofessionals

LOUTER WOONPROFESSIONALS

Heereweg 135
1871 EE Schoorl
072 509 12 30
info@louter-woonprofessionals.nl
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Open voor click en collect tussen 9.00 en 17.00 uur.
Bezorging is ook mogelijk.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Via onze WEBSHOP bestel je gemakkelijk verf, behang en meubels. Wil je (interieur)advies voor je vloer of ramen? Neem dan contact met ons op.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Over Louter woonprofessionals, Schoorl

Louter is al decennia lang een begrip in Schoorl en omstreken. Wij zijn hét adres voor verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, shutters, vloeren, meubels en accessoires. Bij ons vind u alle productgroepen onder één dak om uw huis binnen en buiten naar eigen smaak af te werken.

Onze medewerkers: Lucas, Ria, Elly en Marlies geven u graag het persoonlijk advies om samen uw idee uit te werken tot een geslaagd plan.

Door ons complete assortiment hebben wij altijd de gewenste kleur of dessin om een optimaal resultaat te krijgen. Groot of klein, wilt u het zelf doen of laten doen, Louter woonprofessionals heeft vakkundige mensen om de werkzaamheden uit te voeren.

De kracht van Louter woonprofessionals is het uitgebreide assortiment, de hartelijke ontvangst, de ongedwongen sfeer, het professionele advies en de service. Ook na de aankoop. We zien u graag bij ons in de winkel!

Nieuws in Schoorl

Diensten en projecten van Louter

Collectie producten in Schoorl

TEAM LOUTER WOONPROFESSIONALS

Elly Hoogvorst
Adviseur

Elly Hoogvorst


Elly Hoogvorst
Adviseur

Elly Hoogvorst


Lucas Louter
Technisch-adviseur, schilder

Lucas Louter


Lucas Louter
Technisch-adviseur, schilder

Lucas Louter


Ria Louter
Adviseur, stylist

Ria Louter


Ria Louter
Adviseur, stylist

Ria Louter


Marlies van Eekeren
stylist

Marlies van Eekeren


Marlies van Eekeren
stylist

Marlies van Eekeren


Louter - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Louter in Schoorl  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Louter kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken. En niet onbelangrijk: bij Louter in Schoorl  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Louter overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Louter – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Louter in Schoorl . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Louter zich door de beste kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Louter in Schoorl  kun je alle kanten op.

Louter – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Louter in Schoorl ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Louter inschakelen.

Louter – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitvoering die bij jou past. Het leggen van vloeren of monteren van uw raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Ook het schilderen, zowel binnen als buiten en behangwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.