Herooooo

Een echt thuis begint bij kleur – Louter in Schoorl

Louter Wonen is dé verf- interieurspeciaalzaak voor Schoorl en omstreken (o.a. Bergen, Bergen Aan Zee, Petten en Koedijk).Verf van Louter


Louter staat bekend als dé verfwinkel in en rondom Schoorl. Van structuurverf tot buitenverf – deze speciaalzaak kenmerkt zich door een bijzonder breed assortiment verfsoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Ben je er nog niet precies uit welke kleur het beste past in je interieur? Of welk merk verf het beste geschikt is om de klus mee te klaren? Stap binnen in de kleurrijke wereld van Louter.

Home Made By verf bij Louter: een collectie om trots op te zijn 


Bezoek de winkel

 

Voor de prachtige verfsoorten van Home Made By kun je exclusief terecht bij de winkels van Home Made By, waaronder Louter in Schoorl. Je vindt er lakverf, muurverf en krijtverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van Louter in Schoorl kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van Louter je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van Louter en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van Louter.

PURE KWALITEIT MET SIGMA VERF VAN LOUTER

Kies jouw favoriete kleur.

Bezoek de winkel

 

Misschien wel het populairste merk onder schilders: Sigma. Bij Louter vind je de meest uiteenlopende verfsoorten van dit mooie label. Van S2U Gloss en Amarol Rapid Primer tot Sigma Superlatex. Wist je trouwens dat je ook alle producten van Sigma goed kunt mengen in kleuren van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Flexa PURE, VT Wonen en Painting the Past? Bij Louter zijn ze er namelijk van overtuigd dat een mooi resultaat begint bij verf in de mooiste kwaliteit. Bij Louter hoef je niet te kiezen tussen de mooiste kleur en de beste kwaliteit: in de Sigma collectie komen beiden samen.

Verf van Wijzonol bij Louter 


Bezoek de winkel

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. Wijzonol ontwikkeld verf waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typische Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.