Herooooo

Een echt thuis begint bij kleur – Louter in Schoorl

Louter Wonen is dé verf- interieurspeciaalzaak voor Schoorl en omstreken (o.a. Bergen, Bergen Aan Zee, Petten en Koedijk).

Verf van Louter

Louter staat bekend als dé verfwinkel in en rondom Schoorl. Van structuurverf tot buitenverf – deze speciaalzaak kenmerkt zich door een bijzonder breed assortiment verfsoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Ben je er nog niet precies uit welke kleur het beste past in je interieur? Of welk merk verf het beste geschikt is om de klus mee te klaren? Stap binnen in de kleurrijke wereld van Louter.

Home Made By verf bij Louter: een collectie om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

Voor de prachtige verfsoorten van Home Made By kun je exclusief terecht bij de winkels van Home Made By, waaronder Louter in Schoorl. Je vindt er lakverfen muurverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van Louter in Schoorl kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van Louter je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van Louter en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van Louter.

De Home Made By professionele verflijn

Kies jouw favoriete kleur.

Bezoek de winkel

 

Kleur je leven. Onze tijdloze egaal matte muurverf voor binnen en buiten zorgt voor de meest pure en diepe kleurbeleving op jouw muren. Kleurrijk in alle tonen. NO_21 is een prachtige combinatie van een minimalistische look met een hedendaagse robuustheid.

Deze high-performance muurverf is geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis. De met waterverdunbare verf is geformuleerd om ultieme prestaties te leveren met een prachtige diepe kleur en matte afwerking. De hoogvullende verf is bestand tegen vlekken, is uitzonderlijk goed afwasbaar en is veel sterker dan gewone matte emulsie verven. Kortom, een ideale keuze voor de buitengevel of intensief gebruikte ruimtes.

Home Made By Professionele Lakverf 

Een blik vol passie. Hoogwaardige grondstoffen, vermengd met puur vakmanschap. Onze NO_27 is ontstaan door onze jacht naar perfectie, een met water verdunbare acryllak met een ongeëvenaarde zijdezachte glans. Geniet van deze prachtige balans tussen esthetische en praktische eigenschappen.

Deze zijdeglanzende watergedragen lak is geschikt voor gebruik binnenshuis op hout, metaal en kunststof waarvoor een uiterst subtiele glans is vereist. De verf vergeelt niet en is uitzonderlijk duurzaam, sterk en krasvast.

De duurzame verflijn van Home Made By

Bescherm dat wat je lief hebt. Deze duurzame lakverf voor buiten bestaat uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie. NO_14 is geliefd dankzij de rijke, volle glans die grandeur en kracht uitstraalt. Toekomstige generaties zullen je dankbaar zijn.

Deze milieuvriendelijke zijdeglanzende duurzame verf voor gebruik buitenshuis bestaat voor ruim 80% uit natuurlijke grondstoffen en is bij uitstek geschikt voor houten ondergronden inclusief ondergronden die eerder zijn voorzien van alkyd-verflagen. Het is een natuurlijke aflak op basis van lijnolie. De veresterde oliën zorgen voor snellere droging en langer glansbehoud.