KONIJNENDIJK
MENU
Home Made By Konijnendijk
KONIJNENDIJK
Dorpsstraat 119 3284 AE Zuid Beijerland 0186 66 21 99 info@konijnendijkwoontrends.nl CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Vrijdagavond op afspraak.

Over Konijnendijk, Zuid-Beijerland

Doordat wij een ruime keuze in kleuren en materialen hebben, kunt u tot een unieke combinatie komen. Konijnendijk Wonen werkt graag met natuurlijke materialen, dat vindt u onder andere terug in de houten meubelen. Alle artikelen die wij verkopen hebben een hoge kwaliteit. Wij geven u graag een doordacht én creatief advies bij uw keuze.

Want welke woonstijl past bij u? Welke kleuren geven u de rust en warmte die u thuis wilt ervaren? Dat is voor iedereen persoonlijk. Wij inventariseren uw wensen, geven u kleuradviezen en komen desgewenst bij u thuis om uw sfeer te proeven. Samen maken we een plan voor een nieuw interieur!

Konijnendijk Woontrends staat voor een hoog serviceniveau. Wij komen bij u thuis de bestelling, van bijvoorbeeld woningtextiel, inmeten. Zijn er klachten of is er iets beschadigd? Wij zorgen ervoor dat het op korte termijn gerepareerd/vervangen wordt!

Nieuws in Zuid-Beijerland

Collectie producten in Zuid-Beijerland

TEAM KONIJNENDIJK

Konijnendijk- DE BESTE

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Konijnendijk kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Konijnendijk in Zuid-Bijerland ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren,opmeten en monteren kun je ook aan Konijnendijk overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Konijnendijk– DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Konijnendijk zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland kun je alle kanten op.

Konijnendijk– SERVICES

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Konijnendijk in Zuid-Bijerland ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Konijnendijk inschakelen als de beste.

Konijnendijk– VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, parket, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Konijnendijk weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.

Contact opnemen