Home Made By Konijnendijk

KONIJNENDIJK

Dorpsstraat 119
3284 AE Zuid Beijerland
0186 66 21 99
info@konijnendijkwoontrends.nl

Open op afspraak:
dinsdag en woensdag 09.00-17.30 uur
Open zonder afspraak:
donderdag, vrijdag en zaterdag 09.00-17.30 uur

zondag en maandag gesloten

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

OPEN OP AFSPRAAK & ZONDER AFSPRAAK
Onze winkel is op dinsdag en woensdag op afspraak geopend, zodat wij jou als klant persoonlijke aandacht en advies kunnen geven. Op deze dagen is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een Design Date.
Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen om inspiratie op te doen en onze collecties vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang en verf te komen bekijken. Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we graag hiervoor een afspraak op een ander moment.
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
0252 41 45 28 of mail info@konijnendijkwoontrends.nl

 

Over Konijnendijk, Zuid-Beijerland

Konijnendijk Woontrends is een inspirerende woonwinkel in Zuid-Beijerland, u vindt bij ons een grote collectie gordijnen, raamproducten, vloeren, behang, verf, meubelen, verlichting en woonaccessoires. U kunt inspiratie opdoen in onze verrassende sfeerkamers, waarin we u diverse interieur stijlen tonen.

Ons Team

Konijnendijk Woontrends is in vele stijlen thuis, maar welke woonstijl past bij u ?, welke kleuren geven u de rust en warmte die u thuis wilt ervaren ?, dat is voor iedereen persoonlijk. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers adviseren u graag bij het maken van de keuzes die bij u passen om zo samen van uw huis een warm thuis te maken.

Nieuws in Zuid-Beijerland

Collectie producten in Zuid-Beijerland

TEAM KONIJNENDIJK

Johan Konijnendijk
stoffeerder

Johan Konijnendijk


Johan Konijnendijk
stoffeerder

Johan Konijnendijk


Romy Bloem
stylist

Romy Bloem


Romy Bloem
stylist

Romy Bloem


Konijnendijk- DE BESTE

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Konijnendijk kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Konijnendijk in Zuid-Bijerland ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren,opmeten en monteren kun je ook aan Konijnendijk overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Konijnendijk– DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Konijnendijk zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland kun je alle kanten op.

Konijnendijk– SERVICES

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Konijnendijk in Zuid-Bijerland ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Konijnendijk inschakelen als de beste.

Konijnendijk– VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, parket, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Konijnendijk weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.