Home Made By Konijnendijk

KONIJNENDIJK

Dorpsstraat 119
3284 AE Zuid Beijerland
0186 66 21 99
info@konijnendijkwoontrends.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Open voor click en collect. 

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Via onze WEBSHOP bestel je gemakkelijk verf, behang en meubels. Wil je (interieur)advies voor je vloer of ramen? Neem dan contact met ons op.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Over Konijnendijk, Zuid-Beijerland

Konijnendijk Woontrends is een inspirerende woonwinkel in Zuid-Beijerland, u vindt bij ons een grote collectie gordijnen, raamproducten, vloeren, behang, verf, meubelen, verlichting en woonaccessoires. U kunt inspiratie opdoen in onze verrassende sfeerkamers, waarin we u diverse interieur stijlen tonen.

Ons Team

Konijnendijk Woontrends is in vele stijlen thuis, maar welke woonstijl past bij u ?, welke kleuren geven u de rust en warmte die u thuis wilt ervaren ?, dat is voor iedereen persoonlijk. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers adviseren u graag bij het maken van de keuzes die bij u passen om zo samen van uw huis een warm thuis te maken.

Nieuws in Zuid-Beijerland

Collectie producten in Zuid-Beijerland

TEAM KONIJNENDIJK

Johan Konijnendijk
stoffeerder

Johan Konijnendijk


Johan Konijnendijk
stoffeerder

Johan KonijnendijkBekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel
Romy Bloem
stylist

Romy Bloem


Romy Bloem
stylist

Romy Bloem


Konijnendijk- DE BESTE

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Konijnendijk kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Konijnendijk in Zuid-Bijerland ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren,opmeten en monteren kun je ook aan Konijnendijk overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Konijnendijk– DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Konijnendijk zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland kun je alle kanten op.

Konijnendijk– SERVICES

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Konijnendijk in Zuid-Bijerland ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Konijnendijk inschakelen als de beste.

Konijnendijk– VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, parket, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Konijnendijk weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.