BLEEKER DE GROOT
Home Made By Bleeker de Groot Wonen & Slapen
BLEEKER DE GROOT WONEN & SLAPEN
Arendsweg 48-54 1944 JG Beverwijk 0251 22 47 17 CONTACT
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Donderdagavond op afspraak.

Over Bleeker de Groot, Beverwijk

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Beverwijk nog mooier wonen.

Nieuws in Beverwijk

Collectie producten in Beverwijk

TEAM BLEEKER DE GROOT WONEN & SLAPEN

Reza & Nigel
Reza & Nigel
Narel & Jolanda
Narel & Jolanda
Sylvia Bleeker
Sylvia Bleeker
MAAK AFSPRAAK


Naar ons hele team

Bleeker de Groot - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Bleeker de Groot in Beverwijk  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Bleeker de Groot kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Bleeker de Groot in Beverwijk  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Bleeker de Groot overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Bleeker de Groot – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Bleeker de Groot in Beverwijk . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Bleeker de Groot zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Bleeker de Groot in Beverwijk  kun je alle kanten op.

Bleeker de Groot – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Bleeker de Groot in Beverwijk ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Bleeker de Groot inschakelen als de beste.

Bleeker de Groot – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Bleeker de Groot weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?