Herooooo

De mooiste raamdecoratie vind je bij Bleeker de Groot in Beverwijk

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.
Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, Twistrolgordijnen, Shutters of lamellen. De keuze in raambekleding voor binnen, maar ook voor buiten is bij ons enorm groot en daardoor niet altijd makkelijk. Elk huis, maar ook elk raam, is uniek. Met rondingen, hoekjes en bochten die vragen om precies meten. De raamdecoratie bij ons, bij Bleeker De Groot, wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. In onze showroom vind je alle producten voor binnen- en buitenzonwering, bijvoorbeeld in onze prachtige Luxaflex shop. Elk artikel kan je voor een raam bekijken en daardoor kan je de juiste doorlaatbaarheid, maar ook de juiste lichtinval zien. Onze vakmensen houden rekening met de lichtinval van de woning en met de situatie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Alles gaat volgens afspraak en op tijd. Zo weet je zeker dat het eindresultaat precies is wat je in gedachten had. Wat je zelf kunt doen ter voorbereiding op de installatie? Eigenlijk niet zoveel, behalve misschien de ramen even wassen, dan is het plaatje helemaal af. Poreuze muren, lichte plafondconstructies met weinig draagvermogen, stalen balken boven het raam en hard beton; allemaal omstandigheden die van een installatie een moeilijke klus maken. Reden dus om een van onze ervaren ambachtsmensen in te schakelen. 


Een rolgordijn naar jouw smaak van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel


Van het rolsysteem tot de stof – bij Bleeker de Groot in Beverwijk kun je zelf kiezen hoe je jouw nieuwe rolgordijnen eruit wilt laten zien. Zou je graag je keuken willen verduisteren door een bijzonder rolgordijn of is het de woonkamer die wel wat verduistering kan gebruiken? Bij Bleeker de Groot denken ze graag met je mee welk type rolgordijn geschikt is voor welke ruimte. Van de slaapkamer tot de studeerkamer – bij Bleeker de Groot vind je voor elke ruimte in huis een geschikt rolgordijn.

De mooiste vouwgordijnen van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel


Vouwgordijnen zijn in heel veel variaties mogelijk. Zowel in verschillende stoffen, als in diverse uitvoeringen. Onze enorme stoffencollectie varieert van subtiele texturen en effen stoffen tot opvallende patronen en gedurfde keuren, en omvat ook een uitgebreid aanbod. Vaak heel goed wasbaar. Een vouwgordijn kan klassiek overkomen, maar juist ook heel strak. De stof doet veel voor de uitstraling, maar ook of de baleinen voor of achter zitten. De modellen zijn ook in hele vlakke varianten mogelijk en zelfs als “Bottum up en top down”.

Duo-rolgordijnen in perfecte uitvoering van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Een duo-rolgordijn is opgebouwd uit twee lagen stof. Dit maakt het extra makkelijk om op een flexibele manier het licht dat je huis binnenkomt te filteren. Wordt het een standaard maat? Of is jouw interieur gebaat bij maatwerk? Schakel de hulp van de stoffeerder in om erachter te komen wat van toepassing is op jouw interieur. Ook in kleuren, materialen en technische toepassingen kan de woonprofessional van Bleeker de Groot in Beverwijk veel voor je betekenen.

De hoogte in met de verticale jaloezieën van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Heb jij het geluk dat je een woning met hoog plafond hebt? Benadruk de luxe uitstraling dat hiermee gepaard gaat door te kiezen voor verticale jaloezieën. Door te kiezen voor een exemplaar in het wit, benadruk je het ruime karakter van je huis, waar een exemplaar in donkere tint zorgt voor meer warmte. Neem een kijkje bij Bleeker de Groot om te kijken welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur.

Maak een statement met de horizontale jaloezieën van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Van aluminium tot hout – er valt een hoop te kiezen als het aankomt op materialen in de collectie horizontale jaloezieën van Bleeker de Groot. Maar ook in kleur, afwerking en maat valt er een hoop te kiezen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Bang dat je de verkeerde keuze maakt? Laat je dan in dit proces begeleiden door de professionals van Bleeker de Groot in Beverwijk. Hun jarenlange ervaring en expertise maakt dat ze precies weten wat wel en niet werkt in jouw interieur.

plisségordijnen bij Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

De term ‘tijdloze elegantie’ is perfect toe te passen op de productcategorie plisségordijnen. Dit type raamdecoratie laat licht door en werkt verduisterend. Bij Bleeker de Groot vind je reguliere plisségordijnen, maar ook voor top down bottom up exemplaren vind je een hoop exemplaren om uit te kiezen. Stap binnen bij Bleeker de Groot en ontdek welk type plisségordijn het mooiste staat in jouw interieur.

Duette® van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Duette geven een mooi honingraad effect. Er zijn ontzettend veel mooie stoffen mogelijk, zowel transparant als verduisterend. Doordat de koorden tussen de stof lopen, is de Duette niet alleen uitermate geschikt voor verduistering, maar zorgt de Duette ook voor een optimale isolatie. Het product kan uitgevoerd worden met handbediening, maar ook elektrisch. Ook op kunststof kozijnen is de Duette van Bleeker De Groot een optimale en mooie keuze!

Shutters van Bleeker de Groot

Bezoek de winkel

 

Met shutters kan je licht en privacy optimaal regelen. Shutters zijn een prachtig pronkstuk voor een ruimte en voor bijna elk raam is een shutter toe te passen. Het maakt niet uit of het raam rond, vierkant of een driehoek is. De shutters bij Bleeker De Groot worden met de grootste zorg, volledig op maat gemaakt. Ze zijn werkelijk een prachtige eyecatcher voor elke ruimte en met de levenslange garantie, zorgt dit voor jarenlang plezier!

Bleeker de Groot – vind een geschikte hor

Bezoek de winkel

 

Vaak wordt een hor als een noodzakelijk goed gezien. Tegenwoordig vind je horren in stijlvol ontwerp. Geen enkele reden dus om jezelf niet in bescherming te nemen tegen irritante beestjes in de zomer. Bekijk het rijke assortiment horren bij Bleeker de Groot in Beverwijk.