INTERIEURADVIES IN AMSTERDAM

Interieuradvies Amsterdam & omgeving

Ben jij op zoek naar jouw droom(t)huis? En heb jij behoefte aan professioneel interieuradvies? Onze interieurstylist, ook wel interior designer genoemd, helpt je graag bij ontwerp en realisatie. Denk aan het selecteren van de juiste materialen of het inzetten van vakmensen. 

Met een Design Date - eerste kennismaking met een interior designer - bespreek jij jouw smaak, (woon)wensen en behoeften. Hierna krijg je een Design Plan met visualisatie van jouw project. Tijdens het Materialen kiezen wordt het ontwerp vertaald naar uitvoerbaar interieur. 

Ben je benieuwd naar onze unieke werkwijze, design services en originele oplossingen? Snappen we. Hieronder ontdek je meer over Home Made By.

INTERIEURADVIES IN AMSTERDAM NODIG?

Op zoek naar interieuradvies in Amsterdam? Bij Home Made By ben je aan het juiste adres. Wij helpen je bij het creëren van jouw stijlvolle en persoonlijke thuis. Denk aan een individueel designplan met jouw persoonlijke levensstijl, ruimte en design details daarin opgenomen. Samen bepalen wij de leukste zaken, wij regelen de rest.

ONZE DIENSTEN

In vier eenvoudige stappen ben jij thuis. De expertise van onze interieur stylist helpt bij het plannen en het leiden van jouw wensen in goede banen. Het interieuradvies bestaat uit onze unieke werkwijze en begint altijd met een Design Date. Hierna volgen onze twee designservices. Designservices zijn speciaal ontworpen om de reis van inspiratie tot realisatie te vergemakkelijken en zo aangenaam mogelijk te maken.  Of het gaat om een kleuradvies, inrichten van één ruimte of van de gehele woning, onze designservices bieden helderheid van aanpak met duidelijke prijzen. 

DESIGN PLAN | Materialen kiezen

Ook onze vakspecialisten zetten hun beste kwaliteiten in om je volledig te ontzorgen met betrekking tot het installeren van producten uit onze collectie.

EEN STYLIST ZOEKEN

LET'S DESIGN TOGETHER

Brandeis de Woonprofessionals geeft interieuradvies in omgeving Amsterdam.

Graag een Design Date boeken voor meer interieuradvies? Klik dan op de onderstaande button.

BOEK EEN DESIGN DATE