INTERIEURADVIES IN AMSTERDAM

Interieuradvies Amsterdam & omgeving

Onze interieurstylist wil je graag helpen bij het realiseren van jouw droom(t)huis. Dus wil je jouw woonkamer inrichten? Of heb je interieuradvies nodig bij een andere ruimte in huis?

Met een Design Date kun je veilig vanuit huis interieuradvies ontvangen van onze interieur stylist. Je bespreekt online jouw smaak, stijl en woonwensen.

INTERIEURADVIES IN AMSTERDAM NODIG?

In de woonkamer brengen wij grotendeels onze vrije tijd door. Samen met de eetkamer vertegenwoordigen deze ruimtes ons thuisgevoel. Het ligt heel persoonlijk hoe bepaalde waarden zoals geborgenheid, schoonheid, rust en praktisch gebruik de juiste balans weerspiegelen in de woninginrichting.

Met de tijd hebben we zelf persoonlijke spullen verzameld of brengt een nieuwe medebewoner zijn interieurverzameling mee. Het gebruik van een ruimte kan ook veranderen doordat er nu een werkplek of extra kinderkamer nodig is. Ons leven verandert en dan realiseer je je opeens dat de woninginrichting niet meer zo goed aansluit. Je zoekt naar wooninspiratie maar bent onzeker of je het geheel wel zo goed kunt overzien en of je alles wel goed op elkaar kunt laten aansluiten.

VRAAG ONZE STYLIST OM ADVIES

De expertise van onze interieur stylist kan je helpen je plannen en wensen in goede banen te leiden. Het interieuradvies bestaat uit onze unieke werkwijze en begint altijd met een Design Date. Een Design Date is een kosteloze ontmoeting met onze interieurstylist.

Onze interieurstylist belt je op om een afspraak in te plannen en je woonwensen te bespreken. Ook ontvang je ter voorbereiding een verhelderende vragenlijst zodat we weten wat jij in je hoofd en je hart hebt.

Tijdens de Design Date inventariseer je samen met de interieur stylist wat je woonwensen zijn en waar wij jou mee van dienst kunnen zijn. Je bespreekt welk budget je beschikbaar stelt, welke werkzaamheden je uit handen wilt geven en welke je in eigen beheer wilt houden. Hiermee kan de interieurstylist een planning maken die geheel bij je behoefte aansluit.

Zoek via onderstaande button een styliste die jou kan helpen met het maken van de juiste interieur keuzes. 

EEN STYLIST ZOEKEN

JE KUNT KIEZEN UIT DRIE DESIGNSERVICES

De designservices zijn speciaal ontworpen om de reis van inspiratie tot realisatie te vergemakkelijken en zo aangenaam mogelijk te maken. Ook onze vakspecialisten zetten hun beste kwaliteiten in om je volledig te ontzorgen m.b.t. het installeren van producten uit onze collectie. 

Of het om een kleuradvies, woonkamer inrichten of een complete woninginrichting gaat, onze designservices bieden helderheid van aanpak met duidelijke prijzen. 

Design Advies | Design Plan 2D | Design Plan 3D

LET'S DESIGN TOGETHER

Benieuwd welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is? Of graag een Design Date boeken voor meer interieuradvies? Klik dan op een van de onderstaande button.

BOEK EEN DESIGN DATE