OFFRINGA WONEN & SLAPEN

Venneperweg 459
2153 AD Nieuw-Vennep
0252 67 33 61
info@offringawonenenslapen.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Di. t/m do. open op AFSPRAAK.
Vr. & za. vrij inloop.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

OPEN OP AFSPRAAK
Onze winkel is van dinsdag tot en met donderdag op afspraak geopend, zodat wij jou als klant persoonlijke aandacht en advies kunnen geven. Op deze dagen is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een Design Date.
Op vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen om inspiratie op te doen en onze collecties vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang en verf te komen bekijken. Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we graag hiervoor een afspraak op een ander moment.
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
0252 67 33 61 of stuur een e-mail naar info@offringawonenenslapen.nl

 

Over Offringa, Nieuw-Vennep

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren en behang. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist of stoffeerder. Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Nieuw Vennep nog mooier wonen.

Collectie producten in Nieuw-Vennep

Merken bij Offringa Wonen & Slapen

Offringa - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Offringa in Nieuw-Vennep  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Offringa kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Offringa in Nieuw-Vennep  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Offringa overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Offringa – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Offringa in Nieuw-Vennep . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Offringa zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Offringa in Nieuw-Vennep  kun je alle kanten op.

Offringa – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Offringa in Nieuw-Vennep ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Offringa inschakelen als de beste.

Offringa – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Offringa weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?