DORIEN DE WOONPROFESSIONAL

Burgemeester van Bruggenplein 6
7721 AZ Dalfsen
0529 43 42 91
info@doriendewoonprofessional.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00*
Woensdag
09:00 - 18:00*
Donderdag
09:00 - 18:00*
Vrijdag
09:00 - 21:00*
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Whatsapp: 06-82687539

*: 's Ochtends & zaterdag VRIJE INLOOP, 's middags alleen OP AFSPRAAK

 

Parkeergarage Albert Heijn
Raadhuisstraat 9, 7721 AX, Dalfsen

Gemeentehuis Dalfsen
Bruinleeuwstraat 2, 7721 AW, Dalfsen

Over Dorien, Dalfsen

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.


Bij Dorien vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, tapijt, PVC en meubelen. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Ga naar Dorien. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Dalfsen

Volg hier de ontwikkelingen van Dorien


 

Wat kun je bij Dorien vinden?


Collectie producten in Dalfsen

 

Realisaties van Dorien

Dorien - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Dorien in Dalfsen binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Dorien kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Dorien in Dalfsen ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Dorien overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Dorien – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Dorien in Dalfsen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Dorien zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Dorien in Dalfsen kun je alle kanten op.

Dorien – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Dorien in Dalfsenook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Dorien inschakelen als de beste.

Dorien – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Dorien weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

Dorien – ENQUÊTEFORMULIER

Het invullen van de enquêteformulier geeft ons een waardevol feed back waar wij erg blij mee zijn. Het invullen duurt maximaal 2 min.

Dorien – VOLG ONS

Volg ons op Facebook: Doriendewoonprofessional, Instagram :Dorien_de_Woonprofessional en Pinterest: Doriendewoonprofessional