Herooooo

Verf van Dorien: alles voor een kleurrijk interieur

Dorien is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Dalfsen en omstreken (o.a. Nieuwleusen, Zwolle en Lemelerveld).Een levendig kleurenpalet met Dorien

Dat kleur een bijzonder grote impact heeft in je leven, is allang bekend bij stylisten en kleurenpsychologen. Zo associëren we een slaapkamer in helderwit met frisheid, waar we een donkerrode wand tegen een knisperend haardvuur koppelen aan het gevoel van warmte. Reden genoeg om goed na te denken over het geschikte kleurenpalet in jouw huis. Gelukkig kunnen de woonspecialisten van Dorien in Dalfsen je hierbij perfect ondersteunen. Zo denken ze met je mee over de juiste kleuren en geven daarnaast advies rondom verfsoorten en materialen die je nodig hebt bij het klaren van de klus. Laat je inspireren door de vakmensen van Dorien en geniet van een interieur vol kleur.

Dorien: verf van vertrouwde kwaliteit

Ontwikkeld met passie voor kleur

Bezoek de winkel

 

De passie voor kleur heeft bij Home Made By geresulteerd in een eigen verfcollectie van topkwaliteit. De woonprofessionals van Dorien in Dalfsen staan vaak stil bij de impact die de kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Laat je inspireren door het rijke kleurenpalet van Home Made By.

Pure kwaliteit met Sigma verf van Dorien

Kies jouw favoriete kleur

Bezoek de winkel

 

Bij het onderhoud van je huis is schilderwerk van enorm belang. Hiervoor raden de woonspecialisten van Dorien kwaliteitsverf aan. Het kwalitatief hoogstaande Sigma komt al jarenlang door alle keuringen heen. Benieuwd welke verfsoorten het beste geschikt zijn voor de klus die je voor ogen hebt? En welke aanvullende materialen je daarbij nodig hebt? Laat je informeren door de specialisten van Dorien in Dalfsen. Zo weet je zeker dat straks alle muren in huis zo lang mogelijk hun kleur behouden.

TRAE LYX

Trae betekent hout en Lyx betekent luxe. Dat is precies waar Trae Lyx voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Het vraagt echter ook om een goede behandeling.

TRAELYX KLEURBEITSEN

Trae Lyx Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen).

TRAELYX NATUREL 2K LAK

Trae Lyx Naturel is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is, dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met Trae Lyx Naturel behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daardoor is Trae Lyx Naturel ook uitstekend te gebruiken als projectlak.

Naast Trae lyx Kleurbeits en Naturel 2K lak verkopen wij nog meer producten van Trae Lyx zoals: Loogbeits, project meubellak en Naturel Extreme 2K lak.