TWIGT INTERIEUR

Kanaalweg 57-59
2903 LR Capelle aan den IJssel
010 450 63 06
wonen@twigtinterieur.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je bent van harte welkom om zonder afspraak de winkel binnen te lopen maar we werken wel graag op afspraak om te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen nemen.

Over Twigt interieur, Capelle aan den IJssel

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Capelle aan den IJssel nog mooier wonen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nicole Timmers

Nicole Timmers

creatief-adviseur, stylist

Adrie de Bruin

Adrie de Bruin

adviseur, stoffeerder

Frank Ebbelaar

Frank Ebbelaar

stoffeerder

Sjaak van der Bent

Sjaak van der Bent

stoffeerder

Harry Twigt

Harry Twigt

stoffeerder

Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Volg hier de ontwikkelingen van Twigt


 

Wat kun je bij Twigt vinden?


Collectie producten in Capelle aan de IJssel

 

Twigt - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Twigt interieur in Capelle aan den Ijssel binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Twigt kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Twigt interieur in Capelle aan den Ijssel ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Twigt interieur overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Twigt – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Twigt in Capelle aan den Ijssel. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Twigt zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Twigt in Capelle aan den Ijssel kun je alle kanten op.

Twigt interieur – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Twigt interieur in Capelle aan den Ijssel ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Twigt interieur inschakelen als de beste.

Twigt – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Twigtweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?