VAESSEN WONEN

Dorpstraat 2b
5993 AN Maasbree
077 465 18 89
info@vaessenwonen.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00*
Woensdag
10:00 - 18:00*
Donderdag
10:00 - 18:00*
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

*: alleen open op afspraak
Vr. & Za. vrije inloop

Van dinsdag t/m zaterdag: telefonisch bereikbaar.

Over Vaessen, Maasbree

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Gorio Vaessen en Chantal Verstegen. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Dorpstraat in Maasbree, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Ons team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Gorio Vaessen

Gorio Vaessen

eigenaar, stoffeerder

Bert Driessen

Bert Driessen

stoffeerder

Hans

Hans

stoffeerder

Nieuws uit Maasbree

Volg hier de ontwikkelingen van Vaessen


 

Wat kun je bij Vaessen vinden?


Collectie producten in Maasbree

 

Vaessen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een kleurtje gebruiken? Stap Vaessen in Maasbree binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Vaessen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Vaessen in Maasbree ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Vaessen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Vaessen – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Vaessen in Maasbree. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Vaessen zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Vaessen in Maasbree kun je alle kanten op.

Vaessen – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Vaessen in Maasbree ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Vaessen inschakelen als de beste.

Vaessen – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Vaessen weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.