Home Made By Vaessen Wonen

VAESSEN WONEN

Dorpstraat 2b
5993 AN Maasbree
077 465 18 89
info@vaessenwonen.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 18:00
Woensdag
13:00 - 18:00
Donderdag
13:00 - 18:00
Vrijdag
13:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

OPEN OP AFSPRAAK

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

OPEN OP AFSPRAAK
Bel of mail ons voor een winkelafspraak of bestelling.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. In deze bijzondere tijd doen we dat zo:

• Onze winkel is op afspraak geopend zodat je onze collecties verf, behang, vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meubels op je gemak kunt komen bekijken.
Wij geven je ruim de tijd om zelf rond te kijken en wij adviseren jou graag waar gewenst.
• Alle adviezen-aan-huis vinden gewoon plaats, bijv. met onze stylistes, uiteraard op gepaste afstand
• Onze stoffeerders verrichten hun werkzaamheden bij je thuis
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
077 465 18 89

 

Over Vaessen, Maasbree

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Gorio Vaessen en Chantal Verstegen. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Dorpstraat in Maasbree, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Ons team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen

Nieuws in Maasbree

Collectie producten in Maasbree

TEAM VAESSEN WONEN

Gorio Vaessen
Eigenaar, stoffeerder

Gorio Vaessen


Gorio Vaessen
Eigenaar, stoffeerder

Gorio Vaessen


Bert Driessen
stoffeerder

Bert Driessen


Bert Driessen
stoffeerder

Bert Driessen


Vaessen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een kleurtje gebruiken? Stap Vaessen in Maasbree binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Vaessen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Vaessen in Maasbree ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Vaessen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Vaessen – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Vaessen in Maasbree. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Vaessen zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Vaessen in Maasbree kun je alle kanten op.

Vaessen – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Vaessen in Maasbree ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Vaessen inschakelen als de beste.

Vaessen – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Vaessen weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.