ROBBEN SCHILDER - STOFFEERDER - STYLIST

Fr. Daamenstraat 35
7071 AT Ulft
0315 681481 / 06 12284681
info@robben-ulft.nl

Maandag
09:00 - 13:00*
Dinsdag
09:00 - 13:00*
Woensdag
09:00 - 13:00*
Donderdag
09:00 - 13:00*
Vrijdag
09:00 - 13:00*
Zaterdag
09:00 - 17:00

* : in de middag bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel of bij jou thuis.
Uiteraard staat de deur in de middag tot 17.00 altijd open voor het ophalen van jouw bestelling of andere verfbenodigdheden.

Over Robben, Ulft

Wij hebben als team één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Onze schilders, stoffeerders en stylisten willen samen met jou een bijzonder interieur maken waar jij je fijn in voelt en trots op kan zijn.
Hiervoor hebben wij een mooie unieke collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, karpetten, behang en verf. Deze is met zorg samengesteld voor een prachtig resultaat.

Sfeervol wonen en werken heeft aandacht en zorg nodig! Ieder project krijgt van ons dan ook alle tijd, aandacht en zorg die het verdient. Zo wordt het in Ulft en omgeving nog mooier wonen!

Hulp nodig? Onze vakkundige schilder, stoffeerder en stylist staan voor jou klaar, wij vinden het belangrijk om jou te ontzorgen.

Wij zien jou graag in onze winkel in Ulft.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Carla

Carla

adviseur, eigenaar

Maarten

Maarten

adviseur, eigenaar, stylist

Eefje

Eefje

creatief-adviseur

Milan

Milan

eigenaar, schilder

Peter

Peter

schilder

Jos

Jos

schilder

Fred

Fred

schilder

Danny

Danny

schilder

Rob

Rob

schilder

Nieuws uit Ulft

Volg hier de ontwikkelingen van Robben


Robben - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Robben in Ulft binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Robben kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Robben in Ulft ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Robben overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Robben – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Robben in Ulft. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Robben zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Robben in Ulft kun je alle kanten op.

Robben – DE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Robben in Ulft ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Robben  inschakelen als de beste.

Robben – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Robben weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?