Herooooo

Robben in Ulft – dé verfspecialist

Robben is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Ulft en omstreken (o.a. Gaanderen, Terborg, Etten Gld, Veldhunten en Breedenbroek).De verfspecialisten van Robben geven persoonlijk advies op maat.

Wil je beginnen met een verfklus? Kies dan voor professionele verf. Dan ben je zeker van het mooiste resultaat. Je besteed veel tijd aan het schilderen en verven, dus breng jezelf niet in verleiding door alleen de prijs. Voor elk soort schilderklus is er bijpassende verf. Wij helpen je daarbij. Goedkope verf heeft in veel gevallen niet het gewenste resultaat. Door iets meer te investeren in de verf en een goed advies van ons, zorgen we samen voor een goed eindresultaat.

Met mengverf kunnen we bijna elke kleur mengen
Vind je niet de kleur die je zoekt bij de kant-en-klare verven? Kijk wat er allemaal mogelijk is met mengverf. Robben biedt een groot assortiment mengverven. Veel kleuren mengverf in hoogglans, zijdeglans, matte verf, latex, structuur- en muurverven voor zowel binnen als buiten.

Professionele verf haal je bij Robben in Ulft

Bezoek de winkel

 

Advies en service voor de meest geschikte professionele verf voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste professionele resultaat?
Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is de verf waarmee de vakman ook werkt. Goede verf hoeft niet duur te zijn. Want door te kiezen voor de juiste professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je uiteindelijk goedkoper uit en heb je het beste resultaat.

De Robben verfspecialist kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

Home Made By Robben verf: een collectie van topkwaliteit 


Geef je interieur een inspirerende uitstraling met de verf van Robben 


Bezoek de winkel

 

Door middel van kleuren kun je je interieur voorzien van een eigentijdse en persoonlijke stijl. En met de verfcollectie van Robben weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ben je op zoek naar een lakverf, een muurverf of juist een krijtverf? De specialisten van Robben kunnen je alles vertellen over de verfcollectie van Home Made By.

Sigma verf bij Robben

Kom erachter waarom Sigma favoriet is van de professionele schilder. 


Bezoek de winkel

 

Bij Sigma kennen ze de schilderswereld door en door. Kennis en ervaring vormen de basis van de kwaliteit van de verven van Sigma. Ook bij Robben werken ze graag met de verf van deze topkwaliteit. Je vindt dan ook een uitgebreid assortiment van de Sigma producten in deze speciaalzaak in Ulft. Ben je op zoek naar een primer? Of een kwalitatief hoogstaande gloss? Bij Sigma hebben ze zich verdiept in de wereld van de schilder. Het resultaat? Een serie kwalitatief hoogstaande producten waar ook de schilders van Robben graag mee werken. Stap binnen bij Robben en maak kennis met dit A-merk. 


Sigma Schakelverf Satin is een één-pot systeem voor zijdeglanzend gronden, overgronden én aflakken. Sigma Schakelverf Satin hecht goed en heeft een hoge dekkracht.Sigma Façade Topcoat Satin is een bijzonder veelzijdige en universele buitengevelverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Laat je voordat je verven, adviseren door onze vakmensen in de winkel.

Sikkens verf bij Robben, Ulft

Bezoek de winkel

 

Professionele Sikkens verf staat bekend om de lange duurzaamheid, het rendement en goede glansbehoud. De kleuren zijn in veel verschillende verfproducten te mengen op de mengmachine. Uw verfspecialist geeft graag een goed en persoonlijk kleuradvies. Wij vertellen precies welke Sikkens verfproduct bij de schilderklus past.

Verf voorbehandeling

Bezoek de winkel

 

Voorbehandeling is belangrijk voordat er geschilderd kan worden.

Goed schilderwerk valt of staat met de juiste voorbehandeling. Bij Robben is een uitgebreid assortiment producten die u helpen om het allerbeste resultaat te behalen. Van schuurpads, primer, kitten, ontvetter, houtrolvuller en grondlak.

Onze gespecialiseerde vakmensen vertellen graag welke producten u het beste gebruikt.

CONTACT
Robben SCHILDER - STOFFEERDER - STYLIST
Fr. Daamenstraat 35
7071 AT Ulft
0315 681481 / 06 12284681
info@robben-ulft.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 13:00*
Dinsdag
09:00 - 13:00*
Woensdag
09:00 - 13:00*
Donderdag
09:00 - 13:00*
Vrijdag
09:00 - 13:00*
Zaterdag
09:00 - 17:00

* : in de middag bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel of bij jou thuis.
Uiteraard staat de deur in de middag tot 17.00 altijd open voor het ophalen van jouw bestelling of andere verfbenodigdheden.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie