ROBBEN
Robben in Ulft – dé verfspecialist

Robben in Ulft – dé verfspecialist

Bezoek de winkel


De verfspecialisten van Robben geven persoonlijk advies op maat.

Wil je beginnen met een verfklus? Kies dan voor professionele verf. Dan ben je zeker van het mooiste resultaat. Je besteed veel tijd aan het schilderen en verven, dus breng jezelf niet in verleiding door alleen de prijs. Voor elk soort schilderklus is er bijpassende verf. Wij helpen je daarbij. Goedkope verf heeft in veel gevallen niet het gewenste resultaat. Door iets meer te investeren in de verf en een goed advies van ons, zorgen we samen voor een goed eindresultaat.

Met mengverf kunnen we bijna elke kleur mengen
Vind je niet de kleur die je zoekt bij de kant-en-klare verven? Kijk wat er allemaal mogelijk is met mengverf. Verf & Wand biedt een groot assortiment mengverven. Veel kleuren mengverf in hoogglans, zijdeglans, matte verf, latex, structuur- en muurverven voor zowel binnen als buiten.

Professionele verf haal je bij Robben in Ulft

Bezoek de winkel

 

Advies en service voor de meest geschikte professionele verf voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste professionele resultaat?
Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is de verf waarmee de vakman ook werkt. Goede verf hoeft niet duur te zijn. Want door te kiezen voor de juiste professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je uiteindelijk goedkoper uit en heb je het beste resultaat.

De Robben verfspecialist kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

HMB Robben verf: een collectie van topkwaliteit 


Geef je interieur een inspirerende uitstraling met de verf van Robben 


Bezoek de winkel

 

Door middel van kleuren kun je je interieur voorzien van een eigentijdse en persoonlijke stijl. En met de verfcollectie van Robben weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ben je op zoek naar een lakverf, een muurverf of juist een krijtverf? De specialisten van Robben kunnen je alles vertellen over de verfcollectie van HMB.

Sigma verf bij Robben

Kom erachter waarom Sigma favoriet is van de professionele schilder. 


Bezoek de winkel

 

Bij Sigma kennen ze de schilderswereld door en door. Kennis en ervaring vormen de basis van de kwaliteit van de verven van Sigma. Ook bij Robben werken ze graag met de verf van deze topkwaliteit. Je vindt dan ook een uitgebreid assortiment van de Sigma producten in deze speciaalzaak in Ulft. Ben je op zoek naar een primer? Of een kwalitatief hoogstaande gloss? Bij Sigma hebben ze zich verdiept in de wereld van de schilder. Het resultaat? Een serie kwalitatief hoogstaande producten waar ook de schilders van Robben graag mee werken. Stap binnen bij Robben en maak kennis met dit A-merk. 


Sigma Schakelverf Satin is een één-pot systeem voor zijdeglanzend gronden, overgronden én aflakken. Sigma Schakelverf Satin hecht goed en heeft een hoge dekkracht.Sigma Façade Topcoat Satin is een bijzonder veelzijdige en universele buitengevelverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Laat je voordat je verven, adviseren door onze vakmensen in de winkel.

Topkwaliteit van Boonstoppel bij Robben 


Bezoek de winkel

 

Bij Robben zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Zowel op het gebied van kleur als op technisch vlak. Ook het merk Boonstoppel weet precies wat er speelt op het gebied van verf. Niet alleen vind je hier de mooiste kleuren, ook als het aankomt op verfkwaliteit is Boonstoppel vooruitstrevend. Je kunt er dus zeker van zijn dat elk product ervoor zorgt dat je zo lang mogelijk van een nieuwe kleur kunt genieten. Kies jij ook graag voor kwaliteit? Maak bij Robben in Ulft kennis met de prachtige producten van Boonstoppel. Leuk om te weten: de producten van Boonstoppel kan de schilder van Robben voor je laten mengen in iedere gewenste kleur. 


Sikkens verf bij Robben, Ulft

Bezoek de winkel

 

Professionele Sikkens verf staat bekend om de lange duurzaamheid, het rendement en goede glansbehoud. De kleuren zijn in veel verschillende verfproducten te mengen op de mengmachine. Uw verfspecialist geeft graag een goed en persoonlijk kleuradvies. Wij vertellen precies welke Sikkens verfproduct bij de schilderklus past.

Doe het zelf verf

Bezoek de winkel

 

Wie een kwalitatief goede verf wil, heeft bij Robben een enorme keuze.

De Robben verfspecialist adviseert graag welke verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen. Er is een grote keuze uit A-merken. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten. Zo heeft dimago® bijvoorbeeld de New Traditionals kleuren collectie. Een prachtige serie van ruim 80 traditionele matte verfkleuren in verstilde en vergrijsde kleuren.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Krijtverf

Bezoek de winkel

 

Krijtverf; zeer goede kwalitatieve verf op waterbasis speciaal voor hout of muren bij Verf en Wand patina direct bestellen.

dimago® New Traditionals Krijtverf is een hoogwaardige verfsoort op waterbasis die speciaal ontwikkeld is om hout of muren te voorzien van een prachtige krijt matte kleurlaag.

Met New Traditionals krijtverf geef je muren, meubels, houten gebruiksvoorwerpen of vloerplanken een prachtige uitstraling. Door de verf van enkele lagen acrylvernis of lak te voorzien is deze ook geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn.

Kleureffect
dimago® New Traditionals krijtverf is in alle kleuren te mengen. De kleur van matte krijtverf wordt helderder als deze met een acrylvernis wordt afgewerkt. Door de fluweelmatte uitstraling kan New Traditionals krijtverf als eindresultaat een iets andere kleurindruk geven t.o.v. de kleurenwaaier. Veel extra toepassingen in combinatie met Patina en Craquelé. Je geeft hiermee bijvoorbeeld een kast of stoel een extra doorleefde of verweerde look.

0.25 ltr krijtverf vanaf € 14,95 Ook in 1, 2.5 en 5 liter verkijgbaar.

Schoolbordenverf

Bezoek de winkel

 

Schoolbordenverf bij Robben is verkrijgbaar in zwart of al je favoriete kleuren op de mengmachine.

Maak van je muur, deur, tafel of kast één groot kladblok!

De schoolbordverf heeft een krijtmatte uitstraling en is ook goed te gebruiken als zeer matte muurverf. Wil je niet zelf met verf aan de slag, in onze collectie hebben we ook een aantal kant en klare schoolbordstickers in leuke vormen! Maak van je kast, wand of deur met deze verf een leuk schoolbord!

Verf voorbehandeling

Bezoek de winkel

 

Voorbehandeling is belangrijk voordat er geschilderd kan worden.

Goed schilderwerk valt of staat met de juiste voorbehandeling. Bij Verf & Wand is een uitgebreid assortiment producten die u helpen om het allerbeste resultaat te behalen. Van schuurpads, primer, kitten, ontvetter, houtrolvuller en grondlak.

Onze gespecialiseerde vakmensen vertellen graag welke producten u het beste gebruikt.