'T BINNENHUIS
Home Made By 't Binnenhuis Woninginrichting
'T BINNENHUIS WONINGINRICHTING
Nieuwe Ebbingestraat 15 9712 NC Groningen 050 312 31 97 CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

dinsdag t/m donderdag na 18.00 uur op afspraak

Over 't Binnenhuis, Groningen

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Groningen nog mooier wonen.

Nieuws in Groningen

Collectie producten in Groningen

TEAM 'T BINNENHUIS WONINGINRICHTING

Tamme Spijkerman
Tamme Spijkerman
Manon Gritter
Manon Gritter
Hendrik Kloosterman
Hendrik Kloosterman
MAAK AFSPRAAK


Naar ons hele team

't Binnenhuis - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap 't Binnenhuis in Groningen binnen voor kwalitatieve interieurproducten met een eerlijke prijs. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij 't Binnenhuis kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een betaalbare prijs. En niet onbelangrijk: bij 't Binnenhuis in Groningen ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan 't Binnenhuis overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

't Binnenhuis – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij 't Binnenhuis in Groningen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van 't Binnenhuis zich door de beste kwaliteit én een betaalbare prijs. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij 't Binnenhuis in Groningen kun je alle kanten op.

't Binnenhuis – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij 't Binnenhuis in Groningen ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je 't Binnenhuis inschakelen als de beste.

't Binnenhuis – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij 't Binnenhuis weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?