'T BINNENHUIS WONINGINRICHTING

Nieuwe Ebbingestraat 15
9712 NC Groningen
050 312 31 97
info@tbinnenhuis.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00*
Woensdag
10:00 - 17:00*
Donderdag
10:00 - 17:00*
Vrijdag
10:00 - 17:00*
Zaterdag
10:00 - 17:00*
Zondag
Gesloten

* vrije inloop & advies op afspraak. 
Wij nemen graag de tijd voor u en uw vragen: plan een afspraak met met één van onze adviseurs.

't Binnenhuis, Groningen interieuradvies

★★★★★

Lees de reviews van onze klanten!


Bel voor het maken van een afspraak of stuur ons een e-mail met je voorkeur qua dag en tijdstip.

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist of stoffeerder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Groningen nog mooier wonen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Wilma Naaijer

Wilma Naaijer

adviseur, eigenaar

Roos-Marie Wobbes

Roos-Marie Wobbes

juniorstylist

Nieuws uit Groningen

Volg hier de ontwikkelingen van 't Binnenhuis


INTERIEUR ADVIES, ONTWERP, REALISATIE - 'T BINNENHUIS GRONINGEN

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap 't Binnenhuis in Groningen binnen voor kwalitatieve interieurproducten met een eerlijke prijs. Hoe we dat doen? Onze ervaren interieurstylisten hebben een bewezen advies en ontwerp aanpak en beschikken over een brede productkennis. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken zijn wij er om je hier in te adviseren. Vervolgens is ons team van woonprofessionals er om de hele realisatie uit te voeren, van inmeten tot montage en uitvoer.

COLLECTIE - 'T BINNENHUIS GRONINGEN

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties zich door de beste kwaliteit én een betaalbare prijs. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos?

VAKSPECIALIST - 'T BINNENHUIS GRONINGEN

Wij hebben ervaren woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitvoering die bij jou past. Het leggen van vloeren of monteren van raambekleding is ons vak.