Herooooo

't Binnenhuis in Groningen: alles wat je wilt weten over raamdecoratie
De meest uiteenlopende soorten raamdecoratie zijn er in een groot aantal varianten bij 't Binnenhuis. Geen wonder, aangezien raamdecoratie behoorlijk sfeerbepalend is. Heb jij er weleens echt goed over nagedacht welk soort raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Wij denken graag met je mee. Wordt het een tijdloos exemplaar in de vorm van een houten jaloezie? Of hangt er straks bij jou een modern paneelgordijn voor het raam?

't Binnenhuis – welk rolgordijn kies jij?

 

We hebben een breed assortiment rolgordijnen. Maar niet alleen kunnen we je alles vertellen over de verschillende materialen, kleuren en systemen, ook als het op het installeren aankomt, ben je ons aan het juiste adres.

Rolgordijnen zijn er in vele uitvoeringen. Wil je je ramen functioneel af kunnen sluiten dan volstaat vaak een eenvoudige uitvoering in een neutrale kleur. Maar er is veel meer mogelijk. Verschillende transparanties in stoffen, decoratieve afwerkingen maar ook strakke afwerkingen middels een cassette bijvoorbeeld.

't Binnenhuis – een revolutie in vouwgordijnen

 

Ben je op zoek naar een manier om je ramen op een subtiele en tegelijkertijd effectieve manier af te dekken? Dan biedt een vouwgordijn uitkomst. Afhankelijk van de stof kun je kiezen voor een rustiek landelijke of juist moderne en strakke uitstraling.

De voordelen van duo-rolgordijnen van 't Binnenhuis

 

Bij de duo-rolgordijnen van 't Binnenhuis bewegen twee verschillende lagen stof over elkaar heen. Het gaat hier om transparante banen en niet-transparante banen. Hierdoor kun je met dit type raamdecoratie volledig de regie houden als het gaat om de lichtinval. Dankzij de vele varianten is er altijd een passende uitvoering voor jouw interieur te kiezen.

Kies voor stijl met de verticale jaloezieën van 't Binnenhuis

 

Verticale jaloezieën worden veelal projectmatig toegepast maar komen ook in moderne interieurs mooi tot hun recht. Verticalen kunnen zeker een goed toepasbaar product zijn bij schuifpuien.

Horizontale jaloezieën van 't Binnenhuis

 

De horizontale jaloezieën van 't Binnenhuis zijn er in verschillende soorten en maten. Niet alleen kun je kiezen uit uiteenlopende materialen zoals hout en aluminium – ook kun je kiezen voor de lamelbreedte die het beste past bij jouw interieur.

Aandacht voor de plisségordijnen van 't Binnenhuis

 

Voor vrijwel elke raamvorm is een plisségordijn te maken. De mogelijkheid van een zogenaamde 'topdown-bottomup' uitvoering zorgt voor volledige privacy zonder dat je in hoeft te leveren op daglicht.

Het paneelgordijnen van 't Binnenhuis onder de loep

 

Een paneelgordijn bestaat uit een aantal verticale banen stof die samen een gordijn vormen. De panelen zitten aan de bovenkant vast en kunnen langs elkaar open en dicht worden geschoven. Zeker bij grote raampartijen is dit een zeer decoratieve oplossing. Veel stoffen zijn geschikt om te gebruiken als paneel.

Kwalitatief hoogstaande horren van 't Binnenhuis

 

Heb jij al geïnvesteerd in een goed matras en fijn beddengoed, maar lukt het door zoemende beestje nog steeds niet om in de zomer de slaap te vatten? Bij 't Binnenhuis in Groningen vind je het antwoord op rusteloze nachten, in de vorm van een breed assortiment aan horren. Welke hor het meest geschikt is voor welk type raam of deur? Daar komen we samen uit.

CONTACT
't Binnenhuis Woninginrichting
Nieuwe Ebbingestraat 15
9712 NC Groningen
050 312 31 97
info@tbinnenhuis.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00*
Woensdag
10:00 - 17:00*
Donderdag
10:00 - 17:00*
Vrijdag
10:00 - 17:00*
Zaterdag
10:00 - 17:00*
Zondag
Gesloten

* vrije inloop & advies op afspraak. 
Wij nemen graag de tijd voor u en uw vragen: plan een afspraak met met één van onze adviseurs.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie