JANSEN KLEUR & WONEN

Dijk 1
5521 AW Eersel
0497 51 33 11
info@jansenkleurenwonen.nl

Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag: geopend 09.00u-13.00u.
In de middag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel.
Zaterdag: geopend 09.00u-16.00u.

Ophaal en bezorgservice:
Voor bestellingen stuur een mailtje naar info@jansenkleurenwonen.nl met daarin : uw naam, adres, telefoonnummer en wat u nodig heeft dan proberen wij dit voor u klaar te zetten en krijgt u een factuur toegestuurd.

Bent u niet in de gelegenheid om een mailtje te sturen dan zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar op 0497-513311. Wilt u liever dat wij uw bestelling thuis komen afleveren is dat ook geen probleem.

Advies en afspraken
Afspraken voor advies en/of het inmeten van Raamdecoratie/gordijnen ect. kunnen gewoon doorgaan deze vinden dan niet plaats in de winkel maar met goedkeuring van de klant op locatie bij de klant zelf.

 

Over Jansen, Eersel

Alles op gebied van verf, behang, raamdecoratie en gordijnstoffen in Eersel

Wij zijn hét adres in Eersel voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, shutters en gordijnstoffen.

Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken.
Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen?

Jansen Kleur en Wonen adviseert je graag met een passend en deskundig advies. Maak direct online een afspraak!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Eersel

Volg hier de ontwikkelingen van Jansen


 

Wat kun je bij Jansen vinden?


Collectie producten in Eersel

 

Jansen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer, van PVC of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals een wollen tapijt? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Jansen in Eersel binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Jansen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Jansen in Eersel ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren,opmeten en monteren kun je ook aan Jansen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Jansen – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Jansen in Eersel. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Jansen zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Jansen in Eersel kun je alle kanten op.

Jansen – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Jansen in Eersel ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Jansen inschakelen als de beste.

Jansen – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt en vloerkleden, je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Jansen weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.