Herooooo

Kwaliteitsverf vind je bij Jansen Kleur & Wonen in Eersel

Jansen Kleur & Wonen is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Eersel en omstreken (o.a. Knegsel, Vessem, Hapert, Wintelre).

Voor een interieur vol met kleur kom je naar jansen kleur & wonen

Van een dromerige sfeer met een kleurenpalet in pastel tot een statement uitstraling met een intense, donkere kleur – de woonspecialisten van Jansen weten precies waarmee je jouw interieur naar een volgend level tilt, volledig volgens je eigen stijl. Maar niet alleen op het gebied van stijl ben je bij Jansen aan het goede adres, ook als het aankomt op het geven van advies over verfmaterialen en verftechnieken loont het om een bezoekje te brengen aan deze speciaalzaak in Eersel. 

PLAN EEN DESIGN DATE

Home Made By verf bij Jansen Kleur & Wonen.

Topkwaliteit verf van Home Made By. Alleen het beste voor jouw thuis.

Ben jij van mening dat je huis zoveel meer is dan de plek waar je woont? Zo denken ze er bij Jansen Kleur & Wonen ook over. Daarom nemen ze bij Jansen Kleur & Wonen ieder aspect van je interieur hartstikke serieus. Zo ook de verf op je muren. Om deze reden hebben ze bij Jansen Kleur & Wonen hun eigen verf ontwikkeld, gebaseerd op de wensen van de meest professionele schilders. Kan jouw interieur wel een extra verflaag gebruiken? Laat je informeren door het team van Jansen Kleur & Wonen en kom erachter welke Home Made By verf het beste past bij jouw interieur.

Home Made By verf kleurenpalet

Home made by heeft een eigen kleurenpalet samengesteld.
Hieronder zie je een aantal favorieten.Bekijk hier het hele kleuren overzicht

Shop Sigma bij Jansen

Omdat jouw interieur verf van topkwaliteit verdient.

De hoogwaardige producten van Sigma zijn bijzonder populair in interieurland als het gaat om het verfraaien en afwerken van de meest uiteenlopende oppervlakken. Bij Sigma streven ze ernaar om producten aan te bieden waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast. Om deze reden zijn ze bij Jansen Kleur & Wonen ook blij dat ze de topkwaliteit verven van Sigma kunnen verkopen. Welke coating of lak het mooiste effect teweegbrengt op welk type oppervlak? Daarover kunnen ze je bij Jansen Kleur & Wonen volop informeren. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur geschikt is voor welke ruimte in huis? Ook daarvoor kun je terecht bij de woonspecialisten van Jansen Kleur & Wonen in Eersel.

BEZOEK DE WINKEL