Herooooo

Kwaliteitsverf vind je bij Jansen in Eersel

Jansen Kleur en Wonen is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Eersel en omstreken (o.a. Knegsel, Vessem, Hapert, Wintelre).Jansen: voor een interieur vol kleur

Van een dromerige sfeer met een kleurenpalet in pastel tot een statement uitstraling met een intense, donkere kleur – de woonspecialisten van Jansen weten precies waarmee je jouw interieur naar een volgend level tilt, volledig volgens je eigen stijl. Maar niet alleen op het gebied van stijl ben je bij Jansen aan het goede adres, ook als het aankomt op het geven van advies over verfmaterialen en verftechnieken loont het om een bezoekje te brengen aan deze speciaalzaak in Eersel. Zou je het schilderen van je binnen- of buitenruimte graag willen uitbesteden? De schilders van Jansen staan altijd voor je klaar.

De topkwaliteit verf van Jansen in Eersel

Alleen het beste voor jouw thuis 


Bezoek de winkel

 

Ben jij van mening dat je huis zoveel meer is dan de plek waar je woont? Zo denken ze er bij Jansen ook over. Daarom nemen ze bij Jansen ieder aspect van je interieur hartstikke serieus. Zo ook de verf op je muren. Om deze reden hebben ze bij Jansen hun eigen verf ontwikkeld, gebaseerd op de wensen van de meest professionele schilders. Kan jouw interieur wel een extra verflaag gebruiken? Laat je informeren door het team van Jansen en kom erachter welke Home Made By verf het beste past bij jouw interieur.

Shop Sigma bij Jansen

Omdat jouw interieur verf van topkwaliteit verdient.

Lees meer over Sigma

 

De hoogwaardige producten van Sigma zijn bijzonder populair in interieurland als het gaat om het verfraaien en afwerken van de meest uiteenlopende oppervlakken. Bij Sigma streven ze ernaar om producten aan te bieden waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast. Om deze reden zijn ze bij Jansen ook blij dat ze de topkwaliteit verven van Sigma kunnen verkopen. Welke coating of lak het mooiste effect teweegbrengt op welk type oppervlak? Daarover kunnen ze je bij Jansen volop informeren. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur geschikt is voor welke ruimte in huis? Ook daarvoor kun je terecht bij de woonspecialisten van Jansen in Eersel.

Jansen: verf van Boonstoppel

Al meer dan 100 jaar een begrip in de interieurbranche

Bezoek de winkel

 

Bij Boonstoppel staat kleurselectie en kleurbescherming al meer dan 100 jaar centraal. De verven zijn speciaal ontwikkeld voor schilders die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zoals de schilders van Jansen. Het is dan ook de jarenlange kennis en ervaring in de schildersbranche waarmee het succesvolle Boonstoppel zich onderscheidt. Ben jij opzoek naar de juiste verf om jouw klassieke interieur mee te vernieuwen? Of zoek je een stijlvolle kleur om jouw moderne woning mee te verrijken? Bij Jansen in Eersel geven ze zowel advies op het gebied van kwaliteit als op stijl.

CONTACT
Jansen Kleur en Wonen
Dijk 1
5521 AW Eersel
0497 51 33 11
info@jansenkleurenwonen.nl
OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag: geopend 09.00u-13.00u.
In de middag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel.
Zaterdag: geopend 09.00u-16.00u.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief