THIELE VAN ROOIJEN
Home Made By Thiele van Rooijen
THIELE VAN ROOIJEN
Molendam 22 4051 BJ Ochten 0344 64 12 80 info@thielevanrooijen.nl CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:30 - 17:30
Woensdag
10:30 - 17:30
Donderdag
10:30 - 17:30
Vrijdag
10:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag op afspraak ook ‘s avonds welkom.

Over Thiele van Rooijen Woonprofessionals, Ochten

In verband met de vakantieperiode is onze winkel gesloten van zaterdag 3 augustus t/m maandag 19 augustus

Een thuis dat reflecteert wie jij bent, ontstaat niet vanzelf. Het kan best lastig zijn om te bepalen welke stijl het beste bij jou past. Ook op het gebied van ontwerp, materialen, prijzen en kwaliteit kun je vele kanten op. Een beetje advies is dan ook geen overbodige luxe. Bij Thiele van Rooijen stap je in de wereld van Woonprofessionals. Wij brengen jouw droomhuis tot leven met een inspirerende eigen collectie, veel creativiteit en vakmanschap.

De inspirerende en veelzijdige collectie van Thiele van Rooijen laat zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het assortiment gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf is dusdanig uitgebreid dat er voor ieder interieur een passende oplossing is. Maar ook onze meubels, verlichting, buitenzonwering, rolluiken en een maatwerk kasten-programma zorgen er voor dat we in een totaaladvies kunnen voorzien. Wij kennen onze collectie als geen ander ; we zijn goed op de hoogte van technische aspecten en beschikken over kleurinzicht en geven met alle plezier passend advies. Bij Thiele van Rooijen kun je terecht voor zowel kleine als grote projecten in huis. Van het renoveren van een monumentaal pand tot de complete inrichting van een nieuwbouwwoning – onze passie en expertise zorgen ervoor dat we met elk woon- dilemma raad weten. Bij nieuwbouw is het goed om vroegtijdig bij het project ingeschakeld te worden, zo kunnen we mee te denken en aanpassingen aanbrengen daar waar nodig. Op deze manier wordt exclusief maatwerk bij Thiele van Rooijen toegankelijk, voor iedereen. Zo wordt het in de Betuwe en omgeving nog mooier wonen.

Nieuws in Ochten

Collectie producten in Ochten

TEAM THIELE VAN ROOIJEN

Thiele van Rooijen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Thiele van Rooijen in Ochten binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Thiele van Rooijen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Thiele van Rooijen in Ochten ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Thiele van Rooijen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Thiele van Rooijen – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Thiele van Rooijen in Ochten. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Thiele van Rooijen zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Thiele van Rooijen in Ochten kun je alle kanten op.

Thiele van Rooijen – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Thiele van Rooijen in Ochten ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Thiele van Rooijen  inschakelen als de beste.

Thiele van Rooijen – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Thiele van Rooijen weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

Thiele van Rooijen – VAN ONTWERP NAAR REALISATIE

Thiele van Rooijen is er speciaal voor degene die graag hulp wil bij het realiseren van een mooi thuis. Marie-José, Karel en Janienke kunnen je goed helpen met het geven van persoonlijk interieuradvies. Wij willen graag weten wat je mooi vindt, maar ook hoe je thuissituatie eruitziet. Dat maakt een huis tot een echt thuis. Daarom nemen we de tijd voor een inventarisatie-gesprek; wat is je stijl, hoe is de gezinssituatie en wat is je budget? Aan de hand daarvan kunnen we een persoonlijk plan maken, eventueel met ondersteuning van professionele 3D-tekeningen en een moodboard. Onze vakspecialisten Harald en Martin nemen vervolgens alle zorg uit handen. Het monteren van raamdecoratie, het leggen van een vloer, het behangen van een wand en het inrichten van je interieur is immers een vak apart.