THIELE VAN ROOIJEN BINNENHUISADVISEURS

Molendam 22
4051 BJ Ochten
0344 64 12 80
info@thielevanrooijen.nl

Wij werken OP AFSPRAAK zodat we de tijd voor je nemen. We staan altijd voor je klaar (ook ’s avonds) 
Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Maandag: gesloten

Over Thiele van Rooijen Woonprofessionals, Ochten

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.
Samen met een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder: Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.


Wij vinden het belangrijk en heel leuk om mensen te helpen van hun huis een echt thuis te maken. Dit doen we door goed te luisteren en mee te denken. We maken samen met onze klant telkens een bijzonder en eigen interieur waar je je fijn in voelt en waar je trots op kan zijn. We adviseren graag en goed over alle mogelijkheden en producten.

Een bijzondere collectie mag hierbij niet ontbreken! We hebben een mooie en unieke collectie vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie, behang, verf, zonwering, maatwerk meubels en woonaccessoires.

Onze vakkundige stylist en stoffeerder staan met raad en daad voor u klaar. “Ook werken wij samen met vakkundige mensen op het gebied van: schilderwerk, stucwerk, installatiewerk en vloerverwarming.

Wij helpen u graag aan een uniek interieur. Zo wordt het in de Betuwe en omgeving nog mooier wonen!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Ochten

Volg hier de ontwikkelingen van Thiele van Rooijen


Bezoek onze winkel

Boek een Design Date

Thiele van Rooijen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc-vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Thiele van Rooijen in Ochten binnen voor een scherpe aanbieding. Bij Thiele van Rooijen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor de beste prijs-kwaliteit prijs. En niet onbelangrijk: bij Thiele van Rooijen in Ochten ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Thiele van Rooijen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Thiele van Rooijen – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Thiele van Rooijen in Ochten. We begrijpen als geen ander dat jouw thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook voor een eerlijke prijs. Daarom kenmerken de collecties van Thiele van Rooijen zich door de beste kwaliteit én een eerlijke prijs. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Thiele van Rooijen in Ochten kun je alle kanten op.

Thiele van Rooijen – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Thiele van Rooijen in Ochten ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Thiele van Rooijen  inschakelen als de beste.

Thiele van Rooijen – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren: PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Thiele van Rooijen weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

Thiele van Rooijen – VAN ONTWERP NAAR REALISATIE

Thiele van Rooijen is er speciaal voor degene die graag hulp wil bij het realiseren van een mooi thuis. Marie-José en Karel kunnen je goed helpen met het geven van persoonlijk interieuradvies. Wij willen graag weten wat je mooi vindt, maar ook hoe je thuissituatie eruitziet. Dat maakt een huis tot een echt thuis. Daarom nemen we de tijd voor een inventarisatie-gesprek; wat is je stijl, hoe is de gezinssituatie en wat is je budget? Aan de hand daarvan kunnen we een persoonlijk plan maken, eventueel met ondersteuning van professionele 3D-tekeningen en een moodboard. Onze vakspecialisten nemen vervolgens alle zorg uit handen. Het monteren van raamdecoratie, het leggen van een vloer, het behangen van een wand en het inrichten van je interieur is immers een vak apart.