Home Made By Boullart Interieur

BOULLART INTERIEUR

Leenderweg 123
5555 CC Valkenswaard
040 201 11 15
info@boullartinterieur.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Open voor click en collect.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Via onze WEBSHOP bestel je gemakkelijk verf, behang en meubels. Wil je (interieur)advies voor je vloer of ramen? Neem dan contact met ons op.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Welkom bij Boullart interieur, Valkenswaard

Welkom bij Boullart interieur, website vol informatie en inspiratie op het gebied van wonen.

U kunt bij ons terecht voor advies op maat voor vloeren, tapijt, raamdecoratie, horren, gordijnen, behang, meubels en woondecoratie. Samen met onze stylisten maken wij uw huis uniek en persoonlijk. Een combinatie van vormen en materiaal wat warmte en sfeer in uw woning creëert.

Boullart interieur staat voor kennis en vakmanschap.
Service en goede communicatie staat hoog in het vaandel.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen uw woning en of bedrijfsruimte kom gerust naar de winkel en wij helpen u graag verder.

Nieuws in Valkenswaard

Collectie producten in Valkenswaard

Merken bij Boullart Interieur

TEAM BOULLART INTERIEUR


Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Bekijk mijn profiel

Boullart Interieur - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Boullart Interieur binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Boullart Interieur kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Boullart Interieur in Valkenswaard ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Boullart Interieur overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Boullart Interieur – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen – je vindt het bij Boullart Interieur in Valkenswaard. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Boullart Interieur zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Boullart Interieur in Valkenswaard kun je alle kanten op.

Boullart Interieur – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Boullart Interieur in Valkenswaard ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Boullart Interieur inschakelen als de beste.

Boullart Interieur – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Boullart Interieur weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo- rolgordijnen.