SNIJDERS WOONPROFESSIONALS

Burg de Zeeuwstraat 179
3281 AH Numansdorp
0186 65 71 15
info@snijderswoonprofessionals.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Snijders, Numansdorp


Vanuit onze prachtige winkel willen wij u als team meenemen in de wondere wereld van Snijders.
Prachtige kleuren, mooie trendy dessins zowel in behang, raamdecoratie, vloeren als shutters en gordijnen.

Ook onze verf is in allerlei kleuren en kwaliteiten beschikbaar en het is klaar terwijl u wacht
onder het genot van een vers gemalen koffie.

Laat u in onze winkel verrassen met wat er allemaal mogelijk is. Inspiratie genoeg, wij helpen u daar graag bij.
Uiteraard is ons team ook bereid ter plekke in de winkel advies te geven.

Tot ziens in onze winkel!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Numansdorp

Volg hier de ontwikkelingen van Snijders


 

Wat kun je bij Snijders vinden?


Collectie producten in Numansdorp

 

Snijders - DE BESTE

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Snijders in Numansdorp binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Snijders kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Snijders in Numansdorp ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en installeren kun je ook aan Snijders overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Snijders – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Snijders in Numansdorp. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Snijders zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren.Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Snijders in Numansdorp kun je alle kanten op.

Snijders – SERVICE

Van het uitzoeken van een dessin of kleurtje voor je wand, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Snijders in Numansdorp ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Snijders inschakelen als de beste.

Snijders – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Snijders weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor inbetweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist rolgordijnen.