Home Made By Snijders Numansdorp

SNIJDERS NUMANSDORP

Burg de Zeeuwstraat 179
3281 AH Numansdorp
0186 65 71 15
info@snijderswoonprofessionals.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Over Snijders, Numansdorp

Vanuit onze prachtige winkel willen wij u als team meenemen in de wondere wereld van Snijders. Prachtige kleuren: mooie trendy dessins zowel in behang, raamdecoratie, vloeren als shutters en gordijnen.

Ook Verf cq Muurverven zijn in allerlei kleuren mogelijk en kunnen we dit in alle gewenste producten voor u mengen.....Klaar terwijl u wacht ... onder het genot van een vers gemalen koffie.

Laat u verrassen wat er allemaal mogelijk is ... inspiratie genoeg. Wij helpen u daarbij graag. Uiteraard is ons team ook bereid advies ter plaatse te geven .... zowel overdag als s'avonds. Wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Tot ziens in onze winkel.

Nieuws in Numansdorp

Collectie producten in Numansdorp

TEAM SNIJDERS NUMANSDORP

Snijders - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Snijders in Numansdorp binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Snijders kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Snijders in Numansdorp ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en installeren kun je ook aan Snijders overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Snijders – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Snijders in Numansdorp. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Snijders zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren.Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Snijders in Numansdorp kun je alle kanten op.

Snijders – SERVICE

Van het uitzoeken van een dessin of kleurtje voor je wand, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Snijders in Numansdorp ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Snijders inschakelen als de beste.

Snijders – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Snijders weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist rolgordijnen.