HULS KLEUR EN INTERIEUR

Aanslagsweg 20
7622 LD Borne
074 250 20 05
info@hulskleureninterieur.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Huls, Borne

 

Welkom op de website van Huls Kleur en Interieur
HULS is al decennia lang een begrip in Borne.
Wij zijn het adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren.
Wij bij HULS vinden dat waar je woont zo veel meer moet zijn dan een huis.
Ons complete assortiment is met zorg samengesteld geheel naar het concept van Home Made By.
Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.
Hulp nodig bij het kiezen? Wij adviseren je graag met een passend en deskundig advies. Bij ons in de winkel of bij je thuis.
Wij zijn sterdealer van Pure & Original krijtverf en Pure & Original kalkverf.
Nieuwsgierig wat de professionele stylisten, schilders en stoffeerders van HULS voor jou kunnen betekenen? Dat kunnen wij niet vertellen, dat moet je beleven.

Graag tot ziens bij HULS Kleur en Interieur!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Borne

Volg hier de ontwikkelingen van Huls


Huls - KLEUR EN INTERIEUR

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc-vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken?

Stap bij Huls in Borne binnen en laat je verrassen. Bij Huls ben je aan het juiste adres als het op inspiratie en advies aankomt. Wij geven kleur en interieuradviezen in de winkel maar ook bij jou thuis. Bij Huls kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken en professioneel laten monteren of installeren voor een eerlijke prijs. Het opmeten kun je ook aan Huls overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Huls – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vind het bij Huls in Borne. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Als het even kan ook binnen je budget. Daarom kenmerken de collecties van Huls zich door de beste kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Wij combineren functionaliteit met sfeer.

Huls – ONZE SERVICE

Van het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie tot het confectioneren van je nieuwe gordijnen op maat – er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud!

Gelukkig kun je bij Huls terecht voor een persoonlijk advies. Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur of kleine aanpassingen met grote veranderingen, wij helpen je graag je huis mooier te maken dan je zelf had kunnen bedenken.

Huls – VAKSPECIALIST

Wij hebben absolute vakmensen en stylistes in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij sterk in het bedenken van oplossingen. Het leggen van PVC-vloeren en montage van raamdecoratie etc. gebeurt door ervaren stoffeerders en monteurs! Dat biedt zekerheid voor de kwaliteit van het uiteindelijke eindresultaat. Je wordt volledig ontzorgd

Huls – ONZE SPECIALITEIT

De kracht van HULS is het uitgebreide assortiment, de hartelijke ontvangst, de ongedwongen sfeer, het professionele advies en de service. Ook na de aankoop! Ons team van verkoopmedewerkers weet er altijd weer iets moois van te maken.